Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasztanoowiecka

Co to znaczy?

Polecane posty

Wczoraj chlopak powiedzial mi cos, co jest zastanawiajace. Iz chcialby bym od czasu do czasu byla niegrzeczna.. I nie za bardzo wiem , co mogl miec na mysli. Co mogl miec na mysli?

Gość kobieto naucz sie
walnij go z liscia, jak zobaczysz go nastepnym razem i zrob awanture, ze ziemniaki ostatnio byly za slone. pozniej daj mu kopa w dupe i wroc spokojnie do domu, ot co!

Gość anulka_22
ja Ci wytłumaczę...tzn. masz czasem przejąć inicjatywę w seksie ;D pierwsza zainicjować seks :) popchnij go na tapczan i po prostu zgwałć :D podczas seksu klepnij go albo lekko podrap :) zobaczysz, ze bedzie wniebowziety. Ja tak swojemu robie i on to uwielbia :)

Gość ratunek w drodze
delikatnie zmrużone oczy, rozpuszczone włosy, zapach perfum.. i wchodzisz do pokoju w gorsecie i pończochach w rytm jakiejś starej muzyki lat .60! potem odważnie robisz z nim, co chcesz, sexy, pewnie siebie i z uwodzicielskim uśmiechem na twarzy.

. Ja tak swojemu robie i on to uwielbia" mało który tego nie lubi ? faceci też lubią jak od czasu do czasu inicjatywę w sexie przejmuje kobieta , po prostu to fajna sprawa ...