Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zocha120

Wielki problem :(

Polecane posty

czesc. mam wielki problem otoz @ spoznia mi sie 15 dni mam bole podbrzusza i skurcze jajnikow jakby wrazliwsze sutki test robilam wyszedl negatywnie z porannego moczu wizyte u lekarza mam dopiero w srode :( niewiem co mam myslec czy moge nadal podejrzewac ciaze? czy ktorejs z was test wykryl ciaze dopiero za ktoryms razem? powiem szczerze ze zjadaja mnie nerwy z tego wszystkiego :( jestem obecnie po dwoch poronieniach i bardzo chciala bym miec dziecko. prosze o wasze porady obecnie jest to moj 45 dzien cyklu

dodam ze mam mam ostatnio sluz jak woda bez zadnego zabarwienia utrzymuje sie tak okolo wlasnie 2 tyg czasem jest taki bialy ciagnacy sie

taki problem to nie problem :) leć rano do jakiegoś laboratorium, zrób z krwi test BETA HCG ( z krwi to jest ) następnego dnia będziesz mieć wynik 100% :D życzę powodzenia !!! mi też testy świrowały, bólu podbrzusza nie miałam , a jestem w 28 tc ;)

Gość a od kiedy jajniki maja
skurcze?

własnie ja jestem we wczesnej ciązy i szczególnie rano wypływa taka przezroczysta, bez zapachu substancja jak woda i nie mam pojęcia co to.. martwię się ..

Gość ojojojojjj
mnie test pokazał bladą kreske w 26 dc - myśle że powinien już pokazac ci napewno - ale też znam dziewczyne której niepokazywały testy a ciąża była