Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tygfh

dlaczego mam głosować na komorowskiego?

Polecane posty

Gość tygfh

proszę o sensowne argumenty (może się wreszcie doczekam, to już chyba mój czwarty czy piąty taki temat)

A głosuj na kogo chcesz, byle zgodnie ze swoim sumieniem i przekonaniami.Dla mnie to możesz i na Gabrysia zagłosować. Twoja broszka.

Gość tygfh
ja już wiem na kogo zagłosuję, czekam tylko na argumenty dlaczego ktoś miałby zagłosować na bronka. jak na razie widzę tylko "bo nie jest z pisu", "bo to nie kaczyński" itp. meszugene na razie w każdym moim temacie się wpisał i zawsze z jakimś linkiem do yt albo komentarzem takim jak wyżej opisałem:o czasem z agresją jak jakiś pisior napisze czego pis dokonał... i nie, nie głosuję na jarka. proszę tylko o sensowne argumenty. 🖐️

Gość meszugene
to jest najsensowniejszy argument - chcesz mieć znowu panstwo policyjne to se głosuj na kaczora są i tacy co musza czuć nad sobą bat bo utkneli mentalnie gdzies w latach 80 i wolny ustrój im nie odpowiada bo sie gubią zwykle są to emeryci, rencisci oraz bezrobotni

Gość meszugene
oraz - uważam że ci ludzie są chorzy, o czym mogłaś dowiedziec sie z mojego filmiku jak kończą się rządy oszołomów - polityka hitlera najlepszym dowodem

Gość bo to ciepła klucha
i będzie Putinowi dupę lizał

Gość meszugene
ty pewnie wolałbyś wojne z ruskimi, co?

Gość meszugene
anioł ciemnosci - dobrze ze zorientowałaś sie, ze głos mozna oddac tylko na jednego kandytata, matole :D 🖐️))

Gość zaślepka
postawię krzyżyk przy lechu kaczyńskim :classic_cool:

Gość tygfh
kwestia państwa policyjnego wiązana nie z po a z pisem, ciekawe. kto chciał wprowadzić rejestr stron i usług niedozwolonych? komu zawdzięczamy aferę hazardową z prawnymi jej następstwami? kto chciał stworzyć specjalne strefy wolności słowa ograniczając ją w wielu miejscach poza nimi? kto wykorzystywał abw do podsłuchiwania dziennikarzy? chyba mi nie powiesz że nie słyszałeś o tym? jak na razie wycofano się na jakiś czas tylko z rejestru stron i usług bo w internecie nagłośniono sprawę. reszta czeka. czekam na argumenty a polityce nienawiści do drobiu meszugene dziękujemy 🖐️

Gość bryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Ponieważ jak obawia się nawet Cimoszewicz , Kaczyński jest zdolny by " podpalić Polskę " Komorowski zaś nie :) Mam dość Kaczyńskich zarówno byłego prezydenta jak i jego braciszka : ) Kłócą się na forum międzynarodowym o krzesło przy stole . Dal mnie to żenujące , prezydent ma reprezentować Polskę i obywateli nie uważam aby był on reprezentantem polski i polaków - WSZYSTKICH ! Kaczyńscy zawsze dzielą Polskę ja zaś wole łączyć. Również ich sposób polityki jest żenujący .

Gość zagłosujmy na tego co w kiecce
wciągał koks:classic_cool:

Gość zagłosujmy na tego co w kiecce
może wtedy będzie legalna kokaina;)

Gość jakajkajkjakkjajjaa
nie glosujcie na KOMOROWSKIEGO!!!!!! sprzeda nasz kraj, wprowadza rusyfikacje i gowno bedziemy mieli do gadania Kaczynski-prawy dobry kandydat!!!!!

meszugene to najwieksza kretynka na tym forum wiec spokojnie mozna ja obsrac :D najlepszym jej argumentem jest filmik z yt zmontowany przez kogos:D nosz to dopiero argument :D:D mmm bede glosowac na komorowskiego no bo no bo no bo tak

Gość hehehehehehehehehe
:D

Gość Bronek to zdrajca
Bronek dziś podpisał ustawę o IPN godząca w prawdę historyczna,Bronek upolitycznił tą ustawę teraz prawda będzie zależała od platformy broń nas Boże przed taką prawdą.

Gość Swojak Szwejk
Glosujcie na Komorowskiego, oddajcie wladze w jedne rece. Wasze dzieci Wam podziekuja. W demokracji wazna jest przeciwaga - jedni drugim musza patrzec na rece. Tak samo z Pisem bylo. Nie mozna oddac kraju w rece jednym ludziom do ktorych nie mamy zaufania. Nie popoieram Pis ani PO popieram swoj kraj. Chcecie cos zmienic...? Zaglosujcie na Korwina Mikke - posluchaj co ma do powiedzenia. To jedyna aktualnie opcja zmiany czegokolwiek w naszym kraju. Jesli sie z nia nie zgadzasz lub nie rozumiesz nie oddawaj wladzy na soga i swoja rodzina w jedne rece...! To bedzie najgorsza rzacz jaka mozesz zrobic. Zreszta jak w zyciu prywatnym... z rodzina dobrze wychodzi sie na zdjeciu...! Nie zapomnij o tym. Pozdrawiam i powodzenia zycze.

Gość biskup ciemności
a czemu nie?

Gość gość
jeśli chcesz mieć prezydenta, który nie umie się wysłowić, nie zna historii, nie zna angielskiego, jest burakiem i który PODPISUJE SZKODLIWE DLA NAS PROJEKTY, A TE POZYTYWNE ODRZUCA, głosuj :) PS jestem bezpartyjna ;)

Gość gość
dlatego ja głosuje na Komorowskiego a nie na Dudę.

Gość gość
Też zagłosuję na Komorowskiego i PO. Dlatego, że jesli wygra PO to bedzie dalsze podnoszenie podatkow, wprowadzenie nowych podatkow, danin, wyprzedaz reszty polskiego majatku, nieustanne nekanie polskich przedsiebiorcow, sprowadzenie do polski obcego kapitalu, ktory zalozy tutaj tanie montownie, a my bedziemy pracowac do smierci bo wydluza wiek emerytalny do 75 lat. Przy zanikajacym systemie zdrowotnym srednia wieku w polsce bedzie wynosila 50 lat. Glosuje na PO!

Gość gość
też jestem bezpartyjny

Gość gość
masz racje. głosuj na PO a te komunały które powtarzasz po oszołomach pisowskich wsadź sobie w buty. będzie ci cierplej

Gość gość
Napiszę Ci dlaczego masz nie głosować na Komorowskiego i niech wszyscy sobie poczytają. Pan Komorowski jest bardzo niebezpiecznym człowiekim z bardzo niebezpiecznym zapleczem politycznym. Skala jego zaniedbań jeszcze jako marszałka Sejmu oraz ministra obrony narodowej jest porażająca. Pan Komorowski, gdy był głową MON, sprawował nadzór nad fundacją ProCivili, która założyli byli agenci WSI. Fundacja zdefraudowała około 400 milionów złotych, Komorowski o tym wiedział, nie zrobił nic. Pan Komorowski wpuścił, jako szef MON, rosyjskiego szpiega o międzynarodowej sławie do Wojskowej Akademii Technicznej wraz z dokumentami dopuszczającymi do najwyższych tajemnic państwowych. Pan Komorowski jako szef MON dzięki swoim zaniedbaniom i nie wiedzy dopomógł zdekonspirowaniu najbardziej tajnego ośrodka komunikacji na czas wojny, który właśnie był w budowie. Obsługą tego ośrodka zajmowała się Telekomunikacja Polska, która z chwilą sprzedania odstąpiła od zadań. CAŁĄ KOMUNIKACJĘ pomiędzy MON a attachatami wojskowymi (placówki dyplomatyczne na całym świecie) przejęła rosyjska firma!!!która dzisiaj jest powiązana również z firmą, która dostarczyła Polsce program do liczenia głosów w wyborach. Pan Komorowski jako marszałek Sejmu, druga osoba w państwie, spotykał się z oficerami WSI, w celu zdobycia Aneksu do raportu WSI, w którym jest podane jego nazwisko i "zasługi". Dodam że ten dokument jest najściślej chronioną tajemnicą i Komorowski nie miał prawa go dostać, nawet legalnie, bo zgodzić się musiał prezydent, wtedy Kaczyński. Tutaj Komorowski powinien być skazany sądownie. Pan Komorowski podniósł Ci 23 podatki!!! podpisał 13 ustaw które je podniosły. Pan Komorowski błaźni się na scenie międzynarodowej. Jesteśmy dumnym narodowej i już coś takiego jak skakanie po stołkach, albo siadanie przed kobietami jest denerwujące. Pan Komorowski nigdy nie wytłumaczył się z powiązań z rosyjskim wywiadem. Pan Komorowski nie jest prezydentem Polaków, jest prezydentem PO i podpisuje wszystkie ustawy, które spłyną do niego z Sejmu, kktóre popełnia PO. Pan Komorowski idzie po trupach w polityce. Dosłowieni. w Sprawie ProCivili i WSI zginęłe w niewyjaśnionych okolocznościach kilkanaście osób. Wszystkie chciały wyjaśnić powiazania Komorowskiego z WSI i ProCivili. Pan Komorowski napewno sprzeda polskie lasy!!! a nastepny będzie podatek katastralny. Czyli taki, że będziesz płacić podatek od wartości swojego mieszkania czy domu. Gigantyczne kwoty. Powodów jest miliony więcej. Zastanów się.