Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nastia@@@

schematy

Polecane posty

Gość Nastia@@@

Witam moje dziecko niedlugo skonczy 7 miesiecy,mało pije ,o wodzie nei ma mowy ,ewentualnie herbatki ale to tez tylko 120 ml dziennie ,jak to jest u Was ? aha chcialam jeszcze spytac jak wyglada wasz schemat zywienia ,pytanie kieruje do mam karmiacych sztucznie

Gość zacznij karmić naturalnie

Gość Nastia@@@
hehe dobre jak moge karmic naturalnie jak nie mialam pokarmu a moje dziecko w tej chwili ma pol roku ,niedlugo 7 miesiecy

Mój od 3 tygodnia życia był tylko karmiony sztucznie. Po przebudzeniu mleko.Do południa podawałam deserek,potem zupka lub II danie ze słoiczka.Na kolacje i w nocy mleko. Nie tolerował kleiku ani kaszki,więc przestałam kombinować. W ciagu dnia pił sporo wody oraz od czasu do czasu ziołowe/owoce herbatki.

Gość Nastia@@@
no u mnie podobnie z tym ze zamiast twojego deserku w poludnie moj dostaje kaszke

Gość kasiaczek 30
wejdz sobie na strone www.osesek.pl tam znajdziesz aktualne schematy zywienia niemowlat, dokladnie napisane tam jest, jakie produkty w jakim miesiacu zycia mozesz spokojnie wprowadzic dziecku. ja stosowalam sie do tych zasad i jestem bardzo zadowolona.