Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kwas tłuszczowy

od dzis jem tylko gyros z biedronki

Polecane posty

Gość Klaaraa
kwasik - aż tak sadło zasiedziałe, ze nic nie rusza? To będzie wątek jednego wieczoru.

o nie o nie cytat: [zgłoś do usunięcia] taka anka niedobra to ty "podobno" jesteś lekarzem ( ) to co śie tu ludzi o leki pytasz noniec cytatu kretynka następna, albo to jedna i ta sama osoba?

problem otyłości rozwiązuje się za pomocą ZDROWEJ diety w ostateczności-chirurgicznie. po drodze są różne wspomagacze. sztuczne wywoływanie groźnej choroby nie mieści się w normach etycznych medycyny. nie uczyli?

Gość Klaaraa
zalecam ruch, ruch, ruch... ruszyć dupsko sprzed kompa i ćwiczyć. Ja trenuję 5 razy w tygodniu (siłownia, callanetics), biegam rano i ważę 60 kg :)

Gość taka anka niedobra
aleś mi dogryzła :D:D ośmieszasz się dziewczę i tyle, zamiast iść na jakiś seks z mężem to siedzisz i chrzanisz na forum jakieś banały, a co najlepsze wydaje ci się, że jak napiszesz,że coś masz, to jest to wielka nobilitacja społeczna ha ha ha, weż może zrób kilka brzuszków na wieczór, bo ci już chyba na mózg padło "chudzinko" ;)

Gość Klaaraa
do poprawki - koleżanka kwas kończyła korespondencyjnie - może list z tym działem nie doszedł he he he he

Gość taka anka niedobra
wiesz po czym poznać człowieka inteligentnego? nie musi zniżać się do rynsztoku, bo nie brak mu argumentów w dyskusji; a teraz sobie odpowiedz sama czy nalezysz do inteligentnych osób

Gość taka anka niedobra
"anka, a ty to korespondencyjnie siedzisz na tym forum?" o fuck, ale błysnęłaś :D:D:D wybacz, ale ja już po seksiku i to nie raz :P nie zazdrość, tylko się odchódź :D chyba raczej tobie się chce, tylko mąż nie chce :)

Gość taka anka niedobra
dziewczyny, jak to brzmi w ustach osoby typu "kwas..." : "nara grube matoły"? :D:D:D:D:D:D:D:D padam ze śmiechu

Gość 80 kg jest niefajne
koniec swiata bliski--- jesli mamy takich lekarzy na swiecie strach sie bac chorowac piekne slownictow pani doktor, piekne , cudne, naprawde jestem pod wrazeniem blyskotliwosci umyslu :) a moze ci sie cos pomylilo,,... moze jestes lekarzem od zwierzat ? eee po co obrazac weterynarzy, kazdy kto choc troche reprezentuje wyzszy poziom intelektualny nawet to na forum potrafi sie wypowiedziec w sposob kulturalny, moze masz kase, fure, ale zal mi ciebie, no i pisanie na kefe...to dla ciebie nie jest ujma? dla mnie by byla no i jeszcze jedno, jestes zadbana, piekna, coz dla mnie 80 kg to 0 kg i to juz nie jest piekne, jak dla wiekszosci, a skoro pani doktor nie zna innego sposobu na schudniecie, tylko zarcie miesa to juz naprawde rozpacz czarna, co z drogimi sportami? co z osobistym trenerem i silownia? ot co------------- bo ty jestes jedno dno i sciema,

Gość odzissssss
co za durne pipy z was przeciez widać ze to prowokacja a wy lykacie jak pelikany:o

Gość naprawdę to nowina
a my myslałyśmy, że ona jest lekarzem. przecież sama tak napisała

Gość jhvvhvgh
anka,ty tez nie zablysnełas-cyt" nie zazdrość, tylko się odchódź"i pania odsyłam do przestudiowania słownika ortograficznego.O Matko co jedna to madrzejsza :D:D:D

Gość taka anka niedobra
jhvvhvgh anka,ty tez nie zablysnełas-cyt" nie zazdrość, tylko się odchódź"i pania odsyłam do przestudiowania słownika ortograficznego.O Matko co jedna to madrzejsza zwykła literówka, bo się spieszyłąm,więc sie tak nie podniecaj :P każdy kretyn wie,że pisze się "odchudzanie" :O zatem wybacz, ale jednak myślę,że raczej zabłysnęłam, na pewno przy pani doktoressie :D

w 100 % jestem pewna że KWAS nie jest żadną Panią doktor. Pierwszy raz mam styczność z takim zachowaniem.Wykształcony człowiek tak się nie zachowuje.

Gość Klaaraa
odzissssss - na początku to nie była prowokacja :) Ot głupia pipa watek założyła. Tak jak pisałam - "Wie, że bije dzwon, ale nie wie gdzie on". Sfrustrowana baba nie potrafiła się inaczej obronić jak używając wyzwisk. Człowiek na poziomie potrafił by wejść w inteligentną dyskusję, próbować przekonywać o słuszności swoich racji. A kwas co.... wyzwała od tępaków. Cóż, pozostaje tylko dziewczyny żałować. W pewnym momencie zaczęłam mieć takie odczucia... chciała poprawić sobie samoocenę wmawiając, iż jest lekarzem, wyzywała od tłuściochów - jakby wypierała, że ze świadomości fakt, iż sama jest otyła. I na dodatek - dieta ketonowa to jej ostatnia deska ratunku - pewnie miała dużo niepowodzeń na tej płaszczyźnie... (stąd frustracja) a my podważamy słuszność tej jej ostatniej deski (d. ketonowej) Amen.

Gość EDYTABE
MALEŃKA JESTEM I TERAZ JAK JUŻ WCZEŚNIEJ CI NAPISAŁAM DOPIERO CI DOPIERDOLĘ cytując kogoś z kafe: klocki ci się popsuły dziecko że na kafe siedzisz? wątek nadaje się do kosza, ale z drugiej strony śmieszny jest w cholerę jedz skarbie ten gyros będziesz piękna masz męża radcę... no no, to chyba twoja największa zasługa i osiągnięcie... polecam psychologa błędy ortograficzne, nieład wypowiedzi, niskie poczucie własnej wartości i chęć odreagowania w świecie wirtualnym to cała Ty kupuję w biedronce maleńka i też się odchudzam tylko że ja kupuję sałatę, oliwę i piersi kurczaka ewentualnie rybki skarbie nie wiem ile masz lat, ale uwierz że ja w styczniu ważyłam 75 kg a teraz ważę 69- 68 tylko dlatego że usunęłam pieczywo makę makarony... nie jem tłustego mięsa, tylko drób i rybki, unikam niezdrowych tłuszczów i cukru i jestem z siebie bardzo zadowolona a dieta jest samą przyjemnością wydaję mniej niż wcześniej, mam ładną cerę, figurę i samoocenę widzisz kochanie ja ci właśnie dojebałam dobrocią bo trak robią dorośli a teraz poczytaj bajkę, odrób lekcje i spać bo już po wieczorynce ciocia edyta całuje

Gość ahc te babyy
tak bardzo jej dojebałaś, ze aż mnie zabolało :classic_cool:

Gość edytabe
KWESTIA dojrzałości, dzieci kochane

Gość edytabe
jeśli wydaje wam się że wulgarne epitety są grożne czy bolesne, to znaczy że mało jeszcze o życiu wiecie zapamiętajta największego wroga dobrocią powalicie

Gość K***y lekarskie
Kwas tluszczowy Ty j****a lekarzyno każdy lekarz jest k***a wart drugiego w p*****h d****h się wam przewraca od hajsu j******o na boku. Godzina spóźnienia do gabinetu.... idzie taka k***a dumna obwieszona torbami z almy krakowskiego kredesu nawet morda się nie odezwie przepraszam czy coś. Nasypac soli w p**de i na pal