Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oplułam Męża

Do wszystkich DZIECI ALKOHOLIKÓW, którzy boją się terapii DDA.

Polecane posty

hej ludziska. wiem że na kafe jest wielu DDA bo często wypowiadają się tutaj, pisząc, że boją się terapii. Najczęstszym argumentem na nie jest to, że trzeba spotykać się z ludzmi, no i ci beznadziejni psychologowie - co oni mogą wiedzieć? Terapeuci którzy prowadzą terapie to osoby, które same są DDA, ale przeszły już tak długą drogę, że są wolni od wielu złych przeżyć i potrafią poprowadzić innych. Ludzie z reguły też są świetni i wiedzą co czujemy. Nikt nikogo nie zmusza by na takiej terapii się udzielał, na początku można przyjść i się tylko przysłuchiwać, wszyscy traktują się tam jak rodzina :) pierwszy etap terapii jest naprawdę delikatny i idealnie przygotowany pod takich nieśmiałych zagubionych DDA, jeśli ktoś chcę to później może przejść na etap trudniejszy. pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na terapiach :)

Gość kasik dda
ja chodze i jest super szczegolnie nasza terapeutka ktora pozdrawiam

Gość a moze podajcie
namiary na dobra terapie w p-ń 🖐️

Wszystkie są dobre, podejrzewam, że klimat wszystkich terapii jest na tyle fajny, że wszedzie się odnajdziesz :) Ja byłam w różnych miejscach i w różnych miastach i wszędzie się czułam jak w domu, spróbuj gdzie masz bliżej ;) Poznań --niedziela, godz. 19:00 ul. Czwartaków 17, "Wilda" Poradnia Terapii Uzależnień tel. 0 61 833 04 11, poradnia_wilda@o2.pl (wejście od tyłu ośrodka) --poniedziałek, godz.: 18:30-20:00 Duszpasterstwo Akademickie przy parafii św. Jana Bosko ul. Warzywna (u Salezjanów na Winogradach) Dojazd autobusami 69, 82, 90; tramwajami 3, 4, 10 do przystanku na ul. Pasieka oraz 12, 14, 15, 16 do przystanku na ul. Słowiańskiej --wtorek, godz. 19:00, ul. Gieburowskiego 6, os. Bolesława Chrobrego - Piątkowo, Mityng otwarty: ostatni wtorek miesiąca email grupy: pestka.dda@gmail.com (salka parafialna, pierwsze piętro "biblioteka" po lewej stronie Dojazd: szybki tramwaj "pestka" - przystanek ul. Kurpińskiego lub autobusy: 51, 85, 87, 90, 93) --środa, godz. 16:00 Św. Marcina 39, 61-806 Poznań Przychodnia Terapii Uzależnienia od Alkoholu i Współuzależnienia tel. (061) 853 61 84 e-mail: osrodekleczenia@hotmail.com --środa, 18:30- 20:00 Al. Marcinkowskiego 24, Klub Abstynenta grupa "OKNA" --czwartek, godz. 18.15-20.00 Plac Kolegiacki 12a, przy Poradni Leczenia Uzależnień i Współuzależnień, (150m od Starego Runku w kierunku ulicy Garbary) --czwartek, godz. 20.00 ul. Wroniecka 9 (150 m. od Starego Rynku, salka przy kosciele salezjanów) www.dda.webd.pl --piątek, godz 16:00-17:45 os. Piastowskie 81, Ośrodek Terapii Uzależnienia i Współuzależnienia Mityng otwarty: pierwszy piątek miesiąca kontakt: +48 692 93 93 75 dojazd autobusami: 74, 84; tramwajami: 3, 4, 7, 12, 13

Gość a ja chleje wodke
lubie wódke i z niej nie zrezygnuje