Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

serceniesluga

Co to mogą oznaczać ślady krwi na majtkach.?

Polecane posty

Witam wszystkich. Od paru tygodni regularnie współżyje ze swoim chłopakiem . Okres miałam normalnie tak jak zawsze i tak samo obfity jak zawsze. Oczywiście podczas okresu nie współżyliśmy. Niestety okres skończył mi się już jakiś tydzień temu, a ja nadal na majtkach mam ślady śluzu z domieszką krwi. Czasami aż mi na spodnie przebija;( Nie mam się kogo o to spytać bo nikt nie wie że współżyłam już z moim chłopakiem. Proszę powiedźcie mi co powinnam zrobić. pozdrawiam

Gość ale glupie pytanie
to chyba logiczne ze powinnas isc do lekarza

Skoro nikt nie wie o tym, że współżyłaś to znaczy, że jesteś młodą osóbką i to mogą być zaburzenia hormonalne, często normalne

Gość nie wiem co jest pieknego w
powinnas wlozyc sobie wkladke a nie czekac az na spodnie przecieknie :/

Gość ginek - oolog
Powinnas włozyc na głowe jakis tampon i udac sie do psychiatry. Mozliwe, ze jezeli on takze bedzie miał w majtkach mokro, jakos sie dogadacie i uzyskasz pewnosc, że psychiatra nie jest w ciazy. A tak ogolnie , popros swojego chlopaka, by wkladał gdzies indziej, nie tam gdzie cie boli i nmasz wysieki. Majtki wyrzuc, bo to wymysł staruchów. Najlepiej bez i wtedy śluz spada na chodnik i nie masz problemu. W razie co, jestem pediatra i dzwon do mnie. Telefon w kazdej ksiazce.( o ile cos w zyciu przeczytałas) Pozdrawiam DR Kwas