Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daniuela

nauczka dla meza

Polecane posty

Gość daniuela

co mam zrobic zeby maz zaczal mnie traktowac jak zone i partnerke a nie tylko jak sluzaca. mamy dziecko 7 miesieczne i ja siedze w domu i zajmuje sie dzieckiem i domem a maz pracuje. on uwaza, ze ja nic nie robie calymi dniami i szuka powodu aby tylko sie wyladowac. ja juz niewytrzymuje psychicznie tej sytuacji. pomocy!!!

Gość skadi
moze jego mama byla sluzaca, a teraz oczekuje tego samego od zony. zostaw go na dzien czy dwa samego z dzieckiem, to zobaczy co ty robisz caly dzien, jak on "pracuje". jestem pewna, ze za nic nie bedzie sie chcial zamienic z toba.

skadi dała dobry pomysł - jak pracuje w tygodniu to zostaw go na weekend z nowymi/żadnymi obowiązkami. Zrób mu listę co ma zrobić, łącznie z obiadem na który wróć :D i niech twój mąż zobaczy jak się ładnie lenisz za dnia. Proponowałabym uprzedzić swoją mamę i teściową o swoim zamiarze, tak żeby nie mógł się nimi wyręczyć a zarazem byś nie została uznana za wyrodną matkę.

Gość zobacz film
popieram dziewczyny w zwyczajny dzień na pewno go nie zostawisz, ale weekend...czemu nie, w zasadzie wystarczy jeden dzień. Wystarczy, że zrobisz listę rzeczy które ma zrobić z dzieckiem (włącznie z kąpaniem). Mam nadzieje że zrozumie