Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemnailesieszykowac

ILE... CHOCIAŻ MNIEJ WIECEJ MOZE WYNIESC UMEBLOWANIE

Polecane posty

umeblowanie mieszkania 3-pokojowego od podstaw? oprocz podlog, scian i okien

?? pomozcie

Ciężko powiedzieć mnie umeblowanie mieszkania kosztowało bardzo dużo, prawie tyle co samo mieszkanie zależy jakiego standardu oczekujesz i jaką gotówką dysponujesz myślę że można to zrobić za 20 tyś a niektórym i 100 tyś nie wystarczy

Gość copernik
ja dwa lata temu do jednego pokoju ok 20m wsadziłam nie za wiele bo większość kasy poszło na mieszkanie duże 2 komody ok 1500 ławe kupiłam w ikea za jakieś 70 zł 2 fotele finki na allegro każde po 100 zł stolik nocny ikea jakieś 50zł dodatki (dywaniki i inne pierdółki jakieś 500zł) a teraz pasuje mi fotele wymienić wyrko miałam zdobyczne i też pasuje mi wymienić bo jest za wielkie a co gorsze to jakiś czas potem poznałam gościa co ma komis z meblami i okazało się że mogłam to samo zrobić za jakieś tysiak góra bo to wszystko i tak przejściowe i do wymiany

Gość odpal filmik
jeśli 3 pokoje (bez kuchni) to myślę, że zamkniesz się w 12- 15 tys. zł

Dlatego ja kupowalam juz sobie wszystko jak bylam na wynajmowanym! Po kolei! NAjpierw kupilismy ławe,piekna,debową! 3 lata bylismy bez TV! Az w koncu kupilismy plazme,potem pralke! Tak! Pralam w recach,jak byla kasa to do pralni! I po kolei:p Na koncu dom.Wszystko stalo po rodzinie:D to w garazu,to tu,to tam! Ale mowie Wam latwiej jest tak niz potem naraz 20tys wywalac!

Gość copernik
jeszcze jedno ja w sumie jestem w trochę innej sytuacji starałam się jak najmniej wydać bo w tym momencie w domu tylko śpię i zanosi się że przez najbliższe dwa lata nic się nie zmieni wychodze rano, wracam po 22 i tak 7 dni w tyg więc ... nawet nie miałabym kiedy tymi meblami "nacieszyć" się to nie było sensu zadłużać się bardziej i wywalać niepotrzebnie kase