Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maloistotne

brak miesiączki

Polecane posty

Gość maloistotne

Planowaną miesiączkę powinnam mieć ok. 24 kwietnia. 24 marca miałam ostatnią, która też mi się przesunęła, bo poprzednią miałam 11 lutego. Dodam, że ostatnim razem kochałam się z mężczyzną 3 dni po końcu miesiączki w lutym. Nie używam antykoncepcji hormonalnej, miałam infekcję (świąd i nieprzyjemne upławy) której nie wyleczyłam (miałam ją 3 razy i za każdym razem po kilku dniach przechodziła). Nie żyłam w tym miesiącu w stresie, jestem aktualnie przeziębiona (właściwie to w poniedziałek nie miałam głosu, we wtorek głos odzyskałam bez leków, lecz za to mam kaszel mokry i katar) Pozostaje pytanie... Czy to są objawy, które mogły spowodować brak miesiączki?

Gość całkiem zaje***
nie katar i kaszel nie sa powodem braku miesiączki zrob test mozesz byc w ciazy albo masz takie nieregularne cykle

Gość ta infekcja
to najpewniej grzybica leczyc sie musicie oboje bo wygląda na to ze faceta tez zarazilas i te późniejsze dostałaś właśnie od niego co do braku okresu przy takich cyklach nie masz co liczyc ze tyz po miesiaczce masz dni niepolodne wiec jesli kochalas sie bez zabezpieczenia to moze byc ciaza

Gość maloistotne
nie kcohalam sie bez zabezpieczenia. bez tabletek, zawsze z prezerwatywą.

Gość sjsj
robilas test?

No to czekaj spokojnie na miesiączkę. Jeśli stosowaliście prezerwatywę to nie ma się czym przejmować. A jeśli dobrze rozumiem to nie wzięłaś sobie poprostu tabletki. Ale nie rób tak bo jeśli to jest na początku opakowania i jeśli 7 dni wcześniej byl stosunek bez prezerwatywy to możesz być jednak w ciąży.

ok nie doczytałam, ty nie stosujesz hormonów. No wobec tego nie ma obaw.