Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gumijagoda5678

w co on ze mna gra;(?

Polecane posty

Gość gumijagoda5678

mam dosc.. wykanczam sie psychocznie.. regularnie od 4 miesiecy.. i znowu.. nie rozumiem go. na poczatek, mam 21 lat, on 28, jestesmy razem rok. i znowu to sie stalo.. a mianowicie: niedziela, poniedzialek ok. cale dnie razem (nie wliczajac pracy), po pracy przyjezdzal, milo spedzalismy czas. we wtorek cisza, napisalam na gg-odpisal ze dopiero wrocil, jest zmeczony i ogolnie ok. wczoraj cisza, dzis napisalam na gg i czekam godzine na odzew a wiem ze jest na gadu.. mam dosc tych dziecinnych zabaw, o co mu moze chodzic, obrazil sie? z dnia na dzien. to nie pierwszy raz, wiem, ale mam dosc placzu, czekania, domyslow i wychodzenia z inicjatywa.. jednak za bardzo go kocham zeby odejsc.. a wiem ze on mnei niszczy:(.. o co mu chodzi tym razem.? czy tak ciezko jest odpisac:( ? pozdrawiam.

Gość skadi
moze stalas sie dla niego za bardzo upierdliwa, facet chce tez pobyc troche sam, bez ciaglego pisania, odpowiadania, itd. taki blad robi bardzo duzo mlodych par. zamiast oprocz ukochanego miec jeszcze swoje wlasne zycie, hobby (wtedy tez ma sie wiecej tematow do rozmow)...to tylko on, on, on (rzadzej ona, ona, ona). swiat sie nie zawali jak przez dzien czy dwa nie bedziecie mieli kontaktu. do wiekszosci dociera to dopiero, jak jest juz za pozno.