Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MASAKRAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Własnie sie dowiedzialam ze jestem w ciazy ale nie wiem z kim

Polecane posty

Gość MASAKRaaaaaaaaaaaaaaa
idz sie lecz:)chociaz nie wiem czy ci to juz pomoze.....śmiac mi sie z was niektorych chce jacy wy porzadni i ulozeni a pewnie dajecie dupy tu i tam i zdradzacie,a ze akurat raz ja cos odwalilam to jestem wyzywana od dziwki hahahaha zaloze sie ze niektore osoby sa tu wiekszymi dziwkami i kurwiarzami:)ale nie przeciez jestescie idealni:)

Gość morituri
Będzie widać ciążę. A nie da rady zbadać DNA płodu? Jesteś w impasie. Współczuję. Kiedyś takie dzieci likwidowano przed przyjściem na świat. Teraz moralność jest inna, więc i problemów więcej. :O

Gość rosyjska ruletka
MASAKRaaaaaaaaaaaaaaa, "zaloze sie ze niektore osoby sa tu wiekszymi dzi**ami i k**wiarzami" hehehehehehea0, "Siądź jeden z drugim gołym tyłkiem na włączona piłę tarczową, a potem powiedz, który ząb cię w d**ę zaciął...." Niektórzy uważają, że jeżeli piła była włączona na krótko to są tymi lepszymi od tych co siedzieli dłużej. A dodanie do słowa "dziwka" przymiotnika "mniejsza", dowartościowuje je!!! Gratuluję dobrego samopoczucia!!! I ta kalkulacja, który to szczęśliwy tatuś dziecka dziwki będzie tym bardziej wartościowym (oczywiście nie dla niej, jej jest to obojętne).

Gość TH IS IT OM
Kto wychował taką ladacznice

nie mam zamiaru plakac stalo sie i juz.teraz trzeba stac na wysokosci zadania i tyle

Gość denisowa
współczuję Ci naprawdę, a najbardziej temu dziecku a faceci - zobaczysz obaj się na Ciebie wypną

Gość MASAKRAaaaaaaaaaaaaaaaaaa
faceci zawsze sie wypinaja....

Jednak wrocilam do mojego ex:)nie wiem czy to dobra decyzja zobaczymy co czas pokaze