Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość egsdgdsg

ciąża, zapłodnienie,dni płodne. proszę pomóżcie.

Polecane posty

Gość egsdgdsg

a więc kolejny z temat z cyklu czy mogę być w ciąży. :) a więc tak kochałam się z narzeczonym bez zabezpieczenia i do końca 17 dnia cyklu. cykle mam zazwyczaj 30-32 dniowe. czy jest duża szansa, że zaszłam w ciążę?

Gość no jasne
gratuluje

Gość cc)
cholera tu nie ma co gratulować, raz że mała waży tylko 2700 a to za mało, by wykonać operację serca, dwa musze rodzić w szpitalu specjalistycznym, a poinformowana mnie = bym łaskawie nie rodziła przez majowy weekend bo brakuje lekarzy=, rany boskie, kicha straszna, moze bolą mnie dla bolenia, może wytrwam jakoś do środy...... maskara...

Gość no jasne
chyba ci sie temat pomylił:)

Gość czy czy czy czy
takkkkkkkkkkkkk jest szansa na zajscie w ciaze , mialas dni plodne :)

Gość czy czy czy czy
zapraszam do nas na zaplodnienie wlasnie my czekamy podobna syt do twojej i dni :D wiec nas tam wiecej jest :D:D ja czekam na okres do 8 maja dziewczyny do 9

Polecam kalkulator owulacji :) On wszystko Ci opowie :) Jeśli kochałaś się w dniach płodnych, to niestety - trzeba czekać... choć ja uważam, że najbardziej możliwe są dwa dni przed i po owulacji dniami płodnymi.. Bo tyle mniej więcej zyją plemniki... http://www.poradopedia.pl/oblicz/dni-nieplodne.html?data=2010-03-21&cykl=26 Pozdrawiam :)