Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani zołza

czy byl ktos na "castingu" w jakis liniach lotniczych na stewardesse???

Polecane posty

Gość pani zołza

mnie taki wlasnie czeka we wtorek ;/ boje sie . nie wiem czego oni oczekuja

Gość dupa bladaaaa
skoku bez spadochronu

Gość bordzia
Moja siostra lata w Ryanaire

hm...tak konkretnie to nie wiem, ale na pewno dobrego zdrowia, znajomości języków, komunikatywności i dobrej aparycji...nic więcej nie przychodzi mi do głowy :)

Gość pani zołza
to ja wiem. angielski wcale nie musi byc perfect, zdrowie - dobre ,ale male defekty sa dopuszczalne ... ale chcialabym pogadac z kims kto byl na takiej rekrutacji

Gość bordzia
Moja siostra zna cztery jezyki ale to nie bylo wymagane.Co do aparycji to fakt buzie ma ladna ale ma tez lekka nadwage okolo 6-7 kg i tez nikomu to nie przeszkadzalo.Jedyna rzecza wymagana bezwzglednie byla dyspozycyjnosc.

Gość pani zołza
no ja znam b dobrze angielski (mieszkalam w londynie sporo czasu , zawsze mialam najwyzsze noty z tego przedmiotu), niemiecki znam podstawowo, ladna tez ponoc jestem...nie mam nadwagi ale nie jestem tez szczupla. co do dyspozycyjnosci - mam studia i niestety one sa najwazniejsze

Gość agatjkaaaa
zołza wiec nie masz po co isc na to spotaknie jak nie jestes dyspozycyjna

Gość jiij[
jak studiujesz to nie masz szans, bo tam sie liczy dyspozycyjnosc

Gość pani zołza
no nie sadze... jest tyle stewardess uczacych sie zaocznie.... chociazby te panie z personelu tu-154

Gość pani zołza
poza tym wysylajac tym linia swoje cv napisalam ze studiuje

Gość bordzia
Nie wiem do jakich linii akurat ty chcresz sie dostac io jakie tam sa wymagania ja moge tylko powiedziec jak jest w Ryanair bo tam lata moja siora.A i mieszka w Londynie.Ostatnio powiedzialam jej ze ja wykorzystuja bo ani na Wielkanoc ani na Boze Narodzenie jej nie puscili.Urlop dopiero dostanie w listopadzie!Masakra troche....

Gość pani zołza
liniom

Gość agatjkaaaa
ale no i co z tego ze napisalaś

Gość pani zołza
o ryanairze nie ma dobrych opinii to fakt

Gość jiij[
Co do urody, to moja znajoma, ktora naprawde nie grzeszy uroda (i mowi tez to moja mama, ktora prawie nigdy nie mowi o kims, ze jest brzydki), dostala sie. Do tego z angielskim tez u niej kiepskawo. Nie wiem jakie tam stosuja kryteria...

Gość pani zołza
a no to ,ze wybierajac osoby na rozmowe brali pod uwage te najbardziej im odpowiadajace. wiec jako ze czytac potrafia i wiedza ,ze jestem osoba uczaca sie po co mieliby marnowac moj i swoj czas????

Gość pani zołza
jiij a w jakich liniach lata ta twoja kolezanka?

Gość jkvsbvsdjbv
na wyglad nikt nie patrzy, mamy takie lochy w pracy ze glowa mala..pracuje dla monarcha w londynie juz 3 lata, co do pytan , mnie sie pytali czy jestem dyspozycyjna, trzeba bylo opowiedziec troche o firmie, dlaczego chce pracowac jako cabin crew, i w jaki sposob moje studia przydalyby mi sie w pracy, co do urlopow .. to ja nie mam zadnego problemu, fakt ze na boze narodzenie to trzeba bukowac sobie rok wczesniej..

Gość jiij[
w Ryanarze, ale to bylo gdzies z 3 lata temu, nie wiem gdzie teraz lata.

Gość jkvsbvsdjbv
ryanar to najwieksze gowno, tam trzeba placic za trening, nie maja sprzataczek w samolotach, to nalezy do obwiazku cabin crew, generalnie maja przesrane

Gość pani zołza
no to juz nie wiem czy jechac na ta rozmowe. jedyny plus to to ze baza jest w wawie... moje studia to lotnictwo wiec raczej sie przydadza (choc kto ich tam wie) ;/

Gość jiij[
no tak, ale ryanair, to taka przepustka do krajowych linii. Jak beda mieli do wyboru przyjac stewardesse z ryanaira lub osobe, ktora nigdy nie latala, to chyba wybiora ta pierwsza.

Gość pani zołza
wlasnie widzisz nie do konca. jedna laska ktora juz latala u ryana poszla do wizz aira...nie przyjeli jej..jak uslyszeli ze tam latal odrazu jej podziekowali. wiec ciezko wyczuc

Gość jkaergoe
wymagania to wykształcenie średnie i zapewne matura,angielski opanowany na poziomie zaawansowanym,umiejętność pływania.znajomość 2 języka mile widziana.podczas kuru masz egzamin po angielsku,nauka udzielania 1 pomocy.niestety trzeba być dyspozycyjnym.moja dobra koleżanka miała znajomą która miała bazę w UK (nie pamiętam jakie linie) i pracowała w sposób że miała spakowaną podręczną walizkę i dzwonili do niej z linii,podstawiali taksówkę i musiała się wstawić na wskazane lotnisko na dane rejsy.często nocowała w hotelach w krajach poza UK.co do wyglądu-ja często latam i zauważyłam że bazy w UK zatrudniają stewardessy nawet pokaźnych rozmiarów. aha,jeszcze 1-niezbyt mile widziane kolczyki i tatuaże w widocznych miejscach.