Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrycja 255 latekk

CHCIAŁAM SIE TYLKO POCHWALIC JAK MOJE DZIECKO CUDNIE SPI.

Polecane posty

Booooożeeeee :O:O I'm like april sky,fire in my eyes... :) Czekamy na rlacje jak twoje dziecko pięknie sra :O:O

Gość pytająca mamusia
brrrrrr ale są szelki takie dla dzieci, możesz mieć synków pod kontrolą na spacerze :P

Gość patrycja 255 latekk
brrrr ja za 3 miesiace bede mama poraz drugi i tez nie wiem jak to wszystko bedzie wygladac czyli spacerki jak mniejszy dzidzisu bedzie mial z rok juz.. chyba w domu trzeba bedzie siedziec lub smyczki kupic na jedno i na drugie lub szelki :)

Gość fhfhfhfgfhrrr
nie zesrajcie się mamuski:O co to za baba która żyje własnym dzieckiem :O:O tylko o pieluchach i sraniu i żarciu mozna z taką pogadać:O

Gość patrycja 255 latekk
pytająca mamusi o tym samym pomyslalysmy, ja mojemu dzieku czasem zakladam jak idiemy na spacer bez wozka bo wadomo jak to z dzieckiem wyrwie sie czy cos.

Gość patrycja 255 latekk
fhfhfhfgfhrrr rozumiem, że mam żyć dzieckiem sąsiada spod czwórki?

Gość pytająca mamusia
fhfhfhfgfhrrr zapomniałes powiedzieć jeszcze o przeziębieniach, ubieraniu i szczepionkach

Gość fhfhfhfgfhrrr
chyba napisałam wyżej jak byk "własnym dzieckiem" ciemna mamusiu:o wasz infatylizm cofa mentalnie w rozwoju

Gość pytająca mamusia
patrycja 255 latekk takie szelki to super sprawa, mój zaczyna brac sie za chodzenie wiec niedługo sie zaopatrze

Gość patrycja 255 latekk
fhfhfhfgfhrrr ja na twoje glopie zdanie odpowiedzialam tylko, bo jak ułomna piszesz: "co to za baba która żyje własnym dzieckiem " a ja ci na to ze czyim dzieckiem mam zyc jak nie wlasnym? dzieckiem sasiada spod czwórki. tak łopatologicznie ci rozpisałam bo widze ze interligencja nie grzeszysz :O :D :D

Gość mlodanapalonax33
eh, moje ma 11 miesięcy, budzi się co 2-3 h w nocy! ani jednej nie przespałam całej, bo jak płacze, to na całe mieszkanie! ;( może dlatego, że nie umiem jesxcze się zajmować dzieckiem; która młoda mam potrafi :(

Gość brrrrrr
Uważam, że z wieloma jak to nazwałaś/eś "mamuśkami" można podyskutować na wiele różnych tematów, a że jest to temat o dzieciach- właśnie o nich się będziemy rozpisywać.

Gość pytająca mamusia
mlodanapalonax33 to nie zalezy od wieku mamy tylko od preferencji dziecka, budzi sie pewnie bo jest głodne, wiec rosnie i tak uzupełnia organizm w budulec, moja siostra przespała pierwsza noc po 1,5 roku, ale to było 12 lat temu :)

Gość dgdfgdf
Gratuluję, autorko tematu. I skorzystam z okazji żeby też się pochwalić bo i moje śpi w nocy długo i spokojnie a ja mogę się wyspać. Wcale tego od niego nie oczekiwałam - bo sądziłam że dziecko lepiej dokarmiać w nocy - ale zaczęło przespypiać całe noce już w wieku 3 miesięcy. Teraz ma pół roku i śpi od np 12 w nocy do rana, tak do 8 lub 9 i potem jeszcze dosypiamy sobie ze dwie godzinki.

Gość dgdfgdf
Zastanawiam się zresztą czy to nie cecha po mnie bo jestem strasznym śpiochem. A tak out topic, zaskakuje mnie że z tak niską inteligencją, nie pozwalającą na rozróżnienie czego dotyczy forum i na zrozumienie że można rozmawiać i na taki, i na śmaki temat, ktoś jest jeszcze w stanie wklepać parę koślawych zdań na klawiaturze, jak choćby owe wypowiadające się fhfhfhfgfhrrr.