Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malikao

pytanie o zapłodnienie, poważne

Polecane posty

Witam, mam pytanie. Wiem, że podobne tematy były, kiedyś nawet czytałam, ale nie potrafię ich odszukać. Od razu piszę, że wiem, że stosunek przerywany nie jest antykoncepcją. Mam męża, stabilizacje finansową. Tylko nie mam "parcia" na dziecko teraz. Jednak jeśli się pojawi kruszynka to pokochamy:) Podobno instynkt czasem pojawia się dopiero w czasie ciąży. Przechodzę do rzeczy: Czy któraś z Was zaszła w ciąże po stosunku przerywanym, kiedy nie doszło do wytrysku w "środku"? Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam

up, może ktoś się jednak znajdzie, albo ktoś znajomy tak miał? jeśli nie, to pewnie i u mnie nic nie będzie. A już w sumie zaczęłam brać to pod uwagę, nawet wyobraziłam sobie siebie z brzuszkiem.

Gość maRTa maRTynka
nie wierzę że w XXI wieku ludzie wierzą w skuteczność tej metody! A odpowiadając na twoje pytanie czy któraś z nas zaszła w ten sposób to tak, jakieś 80% dzieci poczęło się dzięki tej metodzie. A tak na marginesie to współczuje twojemu facetowi że w punkcie kulminacyjnym zmuszasz go do wycofania, biedak nie ma żadnej przyjemności i jeszcze nabawi się impotencji...