Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moookaaaaa

jak zasypiają wasz 1,5 roczniaki

Polecane posty

Gość moookaaaaa

w sensie kładziecie do łózeczka i idziecie czy p[rzy was

kładę do łóżeczka i zasypia sama. Chyba,że włączam tv to troche pooglada ze mną z łóżeczka a jak jest juz zmeczona to sama zasypia.

mój synek ma prawie 17 mies i zaysypia na puduszcze u mnie na kolankach:) śpiewam mu kołysankę i zaasypia. Ale ogólnie zawsze był z tym problem. Teraz zasypia w 10 min:) a czego się bardzo cieszę.

ja od tego okresu kładłam się koło synka i zasypiał ze mną i koniecznie musiał trzymać mnie za rękę dziś ma 3latka i też tak ma, muszę się położyć koło niego i dać rączkę ale zasypia w 3minuty, czasem zasypia sam

kładę się koło synka trzyma mnie za rękę czasem miziam po włoskach i zasypia w 5 min taki mój 3 cyc :D

Gość moj 1,5 roku
na podusi na kolankach gdy czytam bajke albo spiewam.

Gość aaaaaaaaaaaa.............
ja mala klade do lozeczka siedze obok a ona zasypia w ciagu 5 min czasami zasypia z nami w lozku ale pozniej ja przenosimy

Gość mój jest cudowny
odkąd skończył siedem miesięcy zasypia sam :) kładę go i wychodzę trochę sobie pogada i zasypia. Teraz ma 2 latka i 3 miesiące

Gość Goziapa
Moj brzdac ma dzis ponad dwa latka i czasem zasypia obok nas a potem go zanosimy, albo na moich kolanach w trakcie ogladania dobranocki:)

Gość moookaaaaa
bo własnie nie wiem czy mam to przerwac moja ma DZIS :) półtoraroczku i zawsze jest tak -ze dostaje butle z mlekiem i przy mnie migiem zasypia ale jak bedzie jak bede chciała mleko odstwic?! wiem ze niektóre dzieci na kolacje dostaja np kaszke moja to przy kaszce chyba by sie jeszcze bardziej pobudziła zawsze dostaje na śniadanie no nie wiem nie wiem

Mój synek(2latka i 2m-ce) zasypia ze mną lub z mężem na łóżku, a potem go przekładamy do łóżeczka. Chodzi tylko o to żeby ktoś z nim poleżał, bo jak zostanie sam to wstaje i wychodzi z pokoju :) Starszy zasypia sam na swoim łóżku.

Małą dostaje buziaka, macha mamusi z łóżeczka łapką. Tatuś siada przy łóżeczku. Córa śpi w 3 minuty