Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdhddgfdgdfgdfgfd

wygląd czy charakter ?

Polecane posty

Gość fdhddgfdgdfgdfgfd
Darker - dlaczego po zdjęciach ? :P przeciez napisałam ze jestem z moim kochanym ...nie trwamy w zwiazku prze neta :) mieszkamy ze soba i mam prawo twierdzić ze ma cudowny charakter skoro go znam nie ? :P:P:P

Gość fhyjyt
no ale jesli nic sie nie czuje wiecej poza kolezenstwem to zrywanie kontaktu dla samej idei to glupota autorko- a pociaga sie on seksualnie? nie brzydzisz sie go? mozesz go calowac i lizac po tej twarzy o ktorej piszesz ze jest taka brzydka?

Gość fdhddgfdgdfgdfgfd
darker - autko to akurat mam ja :P i portfel wypchany tez mam JA :D wiec nikt mi ie zarzuci ze poleciałam na pieniadze :) z reszta z majatkiem tak jak i z uroda...uroda przemija, pieniadze sie wydaje a nawt jesli sa cały czas to lepiej je wydawac z kimś kogo sie kocha a nie z jakimś wrednym gadem...

Gość fhyjyt
"inteligentny ,ambitny ,zaradny ,towarzyski ,szarmancki " Dorzuc jeszcze portfel jak biblia, dobre autko i będziesz zaj**isty men nie, nie, nie, darker, gruby portfel na pierwszym miejscu tylko sie nie przyznaja do tego, w koncu dobry charakter oznacza "zaradny, ambitny wiec na mnie zarobi" :P jakby byl takim smieciarzem czy ukladal kostke brukowa i mial zamiar zyc za 1500 miesiecznie do konca zycia, wiesz ile by zostalo z tego uwielbienia charateru? :P :P

Gość fdhddgfdgdfgdfgfd
Nigdy nie miałam problemu z jego twarza :) Jak juz wspomniałam dba o siebie...a to ze ma połamany nos i wielka blizne mi wcale nie przeszkadza...a niektorzy moi znajomi czasem mnie pytaja co ja w nim zobaczyłam...

fdhfdhfdh i tak dalej ;) najważniejsze ze się Tobie podoba a resztę olej:):) gratuluję Ci pięknego uczucia w takim razie

Gość fdhddgfdgdfgdfgfd
Jesteście niesprawiedliwi !! I nie wiecie ze istnije prawdziwa, bezinteresowna milość !! a mnie własnie ona spotkała :0 i dziekuje Bogu za tego człowieka bo zycie z nim jest spełnieniem moich marzen :)

Gość fdhddgfdgdfgdfgfd
aggie - dziękuje :) jeszcze kilka miesiecy temu byłam nieszczesliwa...dziś jestem zadowolona z zycia :)

dziekuje Bogu za tego człowieka bo zycie z nim jest spełnieniem moich marzen Jezu jakbym chciała tak kiedyś o kimś powiedzieć....:P a jeszcze usłyszeć to samo to już raj na ziemi:):)

Gość fhyjyt
no wiesz, jesli cie pociaga to nie wiem w czym problem, czemu pytasz o wyglad, bo w koncu najwazniejsze by sie tobie podobal a nie innym, a skoro cie pociaga to dla ciebie jest ladny, nie? ja mowilam o sytuacji gdy ktos sie wiaze z kims kto zuuueplenie nie pociaga, wtedy to glupota ale tak? jesli jest dla ciebie atrakcyjny to olej komentarze innych, dla przykladu mi podoba sie pewien facet o ktorym tez kolezanki mowia, ze co ja w nim widze, tylko ze dla mnie jest najbardziej seksowny i atrakcyjny na swiecie wiec co mnie obchodza ich komentarze? PS- milosci nie ma :P

Gość fdhddgfdgdfgdfgfd
Aggie ,kochaniutka :) przyjdzie czas i na Ciebie . Wystarczy ze bedziesz mądra w swoich wyborach :) życze Ci tego samego co spotkało mnie... wielu moich znajomych tkwi w nieszczesliwych zwiazkach bo dziecko bo to bo tamto...nie moge na nich patrzec :/ strasznie sie mecza ze soba dlatego tak doceniam mojego Misia

Mi też mówią, że mam zmienić chłopaka bo znajdę ładniejszego, przystojniejszego bo jestem 'ładną' dziewczyną. Ale ja uważam, że moje kochanie jest najprzystojniejsze, najlepsze... a z charakteru przebija wszystkich przystojniaków, studentów itd. Jest o wiele bardziej zaradny niż wiele facetów z wysokim wykształceniem ! Iiii ja go kocham i strasznie irytuje mnie takie zachowanie ludzi...

Gość fdhddgfdgdfgdfgfd
darker - miej litość chłopie :D i pisz do kogo piszesz !! czytajac Twoje wypowiedzi miałam wrazenie ze sa do mnie :)

mi też się podobają faceci o których moje kumpele mówią : "o jezuuuu noooo cooo Tyyyy:O:O" także na serio nie to ładne co ładne lecz co się komu podoba:) niscy mi się nie podobają, a ostatnio cholera na samych takich trafiam, mimo że sama jestem raczej średniego wzrostu:O

Gość fdhddgfdgdfgdfgfd
mała mania - otórz to...mnie tez denerwuje jak mi ciagle tłumacza ze jest brzydki i ze dzieci beda brzydkie..boshe !!! ale taka juz lludzka mentalność - oceniaja to co widza zanim poznaja wnętrze

Gość fdhddgfdgdfgdfgfd
Darker - nie filozofuj :P daj sie ludziom cieszyc zakochaniem :D tzn procesem chemicznym zachodzącym w mózgu :D:D:D:D

Autorko to widzę że szybko Ci się świat przewrócił do góry nogami:) jak piszesz że jeszcze kilka miesięcy temu byłaś nieszczęśliwa:) zazdroszczę, ale w pozytywnym sensie:p i życzę powodzenia na przyszłość. A innych olewaj, może zazdroszczą bo ponoć po kimś widać jeśli faktycznie jest szczęśliwy bo aż promienieje:)

Gość fdhddgfdgdfgdfgfd
darker - ktoś musiał rzucić kamieniem pierwszy :D

Gość fdhddgfdgdfgdfgfd
Aggie - po mnie widać na pewno :) bylam sama dłuuugo...po dłuuugim ,nieudanym zwiąku :/ odkąd mam mojego misia az chce sie zyc :) chodzimy razem na basen ,siłownie, razem biegamy ,spotykamy sie z ludźmi :) wszystko jest wspaniałe...i od 8 miesiecy trwa ten błogostan :)

Gość fdhddgfdgdfgdfgfd
darker - psujesz nam aure szczescie i miłości idź do topicu o zdradach i rozczarowaniach jeśli takowego obecnie nie ma to zaraz założymy specjalnie dla Ciebie :D

no oczywiście stan zakochania jako takiego po jakmiś czasie przechodzi po prostu w inny etap, bardziej dojrzały itp, widzi się czyjeś wady, ale dobrze jest jeśli umiemy je zaakceptować i.....kochamy również je:) Moi rodzice są ze sobą prawie 30 lat i nadal się bardzo kochają:)

Gość ertetete
No ba !! Teraz rozumiem skad ta niechęć do "zakochania" nazywanego "procesem chemicznym" :P zapraszamy na kozetke moze coś poradzimy ;D

Gość fdhddgfdgdfgdfgfd
eretetet to byłam JA :D

Gość fhyjyt
oj 8 miesiecy to nic dziwnego ze taka cala w skowronkach jestes :P podobno rozowe okulary spadaja po kolo 2 latach

Gość fhyjyt
raczej proces biochemiczny, ale co w tym dzinwego w koncu cale zycie ludzkie i zwierzece to biochemia