Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdhddgfdgdfgdfgfd

wygląd czy charakter ?

Polecane posty

Zastanawiam się czy to że chce mi się rzygać od wypocin Darkera w jednym i tym samym tonie to tez jest jakiś proces chemiczny, hmmm:p..........autorko a możesz napisać ile masz lat? Tak z ciekawości pytam:)

Gość niewidocznymaciek
Lelouch Lamperouge = Darker? pamietam jak mowiles ze nie przegrasz zycia jak reszta ekipy creama co sie stalo ? warto bylo probowac?

Gość niewidocznymaciek
A co dokładnie próbować? A probowac cos zdzialac z dziewczynami oczywiscie ;) ile to zmarnowales czasu dla tej swojej ? bylo warto? To ja niewidoczny jak cos :)

Gość Annonim
autorko, a po co ten temat? Chcesz przekonac innych czy siebie, ze tak zajebiscie byc z kims odrazajacym. Czemu nie znalazlas przystojnego z fajnym charakterem? Moze zaden cie nie chcial. Wiec wybralas tego brzydala i sama sie ludzisz ze to wymarzony krolewicz z bajki. Zycie nie dalo ci lepszej szansy wiec wzielas co bylo i porzucilas marzenia.

Gość TH is IT OM
Liczy się wygląd Ja jestem brzydki mam 28 lat i nigdy nie miałem dziewczyny

Gość TH is IT OM
dlategp przerzucilem sie na facetow i juz dzis zaliczylm pierwszego a moze to on mnie zaliczyl?

Gość TH is IT OM
wiem ze mi zazdroscisz

Gość tak sobie mysleeeeeee
Ja tez tak chce- zakochac sie w brzydalu z piekna dusza, ale nie potrafie;/ Niby ok, jest milo, ale..ale..w koncu przeciez powinno sie cos zadziac prawda?

Gość TH is IT OM
Wiekszość dziewczyn nie chce brzydali

Gość tak sobie mysleeeeeee
Tak jak wiekszosc przystojniakow nie chce pasztetow, prawda?

Gość dla mnie liczy sie
charakter wyglądu :p

Gość uhdfcuherc
wazne by portfel mial ladie wyposazony

Gość jarzynowa
Darker wydajesz sie byc strasznie sfrustrowany ... nie wyszlo Ci z dziewczyna i tu smenty wylewasz ...

Gość jarzynowa
piszesz ze lecimy na dupkow i lalusiow moj facet to ani dupek ani lalus za to jest przystojny i mega inteligenty ... wspolczuje Ci braku perspektywy na udany zwiazek bo z takim podejsciem to zapewne zdechniesz jako samotny stary dziad nie doswiadczjacy milosci :P

Gość gość
Byłam w związku z chłopakiem który nie pociągał mnie fizycznie( zawsze stawiałam na wygląd ale nie tym razem) Czasem zastanawiałam się czemu z nim jestem. Ale za to dogadywałam się z nim jak z nikim dawno, mogłam czuć się przy nim swobodnie i być sobą. Tylko nie starałam się , nie zabiegałam o ten związek no i takim sposobem dobiegł końca.

Gość KubaPolska
Według mnie dziewczyny na początku zwracają uwagę tylko na wygląd a potem dopiero na charakter, raczej dziś nie usłyszysz od dziewczyn "ale on jest miły" tylko "ale on jest ładny. Jednak niektóre kobiety gdy już "zmądrzały" po wielu związkach z ładnymi chłopakami którzy mieli gorszy charakter czasem potem wybierają jednak charakter :) Takie jest moje zdanie

pierwsze co się widzi to wygląd, nie charakter, więc nie możesz mieć o to pretensji.

Gość gość
Wygląd Ja przez swój jestem i zawsze będe sam Nie obwiniam za to was ani siebie, tylko marny los