Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie ja 25

do kobitek po 20 co mają facetów

Polecane posty

Gość taka sobie ja 25

moe pytanie jest następujące, czy wasi partnarzy kochali by się z ami codziennie a nawet kilka razy dziennie,czy może to ja jestem dziwna,że nie mam ochoty na sex codziennie, dodam że mam 25 lat i dwie córki w wieku 6 i 3 lat

Gość taka sobie ja 25
no tak źle to nigdy nie będzie:)

Boże jak ja bym chciała żeby mój partner był taki! Ja narzekam na brak seksu, mój facet ma ochotę raz na tydzień, czuję się przez to brzydka i niekochana. Też mam dwoje dzieci. Ciągle chodzę sfrustrowana...

Gość taka sobie ja 25
mówie ci że nie:P

Boże jak ja bym chciała żeby mój partner był taki! Ja narzekam na brak seksu, mój facet ma ochotę raz na tydzień, czuję się przez to brzydka i niekochana. Też mam dwoje dzieci. Ciągle chodzę sfrustrowana...

Gość Mam 23 lata
mialam faceta do dzisiaj , jestem zxla na siebie na niego na caly swiat , nienawidze i kocham rownoczesnie , a tak poza tym to z seksem to tez bylo kiepsko , ja bym chciala codziennie a on nie , choc moze to dlatego ze nie mieszkamy razem i nie mamy gdzie sie kochac ale jak i nawet mielismy miejsce i sprzyjaly okolicznosci to czesto slyszalam nie jest mi zle :O

Gość taka sobie ja 25
to chyba ja jetem dziwna

Gość taka sobie ja 25
nikt się więcej nie wypowie?

Gość taka anka niedobra
jesteś dziwna :O ja bym się ciągle chciała kochać, a mój bejbe rzadziej, niestety, ale kocham seks z nim i nic na to nie poradzę :)

Gość taka sobie ja 25
no i może dziwna jestem, ale mieszkam z nim od 8 lat, to mój pierwszy facet, kiedyś było zupełnie inaczj mogliśmy robić to co chwile, a teraz sama nie wiem czy to wiek, a może przez dzieci bo ich więcej nie chce mić

Wkrecasz sobie krzywy film to co sie nie chce... Gdyby komus wystrzelali polowe rodziny z UZI tez by mu sie nie chcialo, a przeciez to zadnego zwiazku z sexem nie ma.

Gość taka anka niedobra
tzn w jakim sensie pierwszy? pierwszy w ogóle partner seksualny, czy tylko pierwszy przez seks klasyczny? pytam, bo jak z innymi miałaś np robótki ręczne to to też są partnerzy seksualni :) u mnie to jest tak, że mój nie był pierwszy w ogóle w seksie, ale pierwszy, z którym poszłam na całość->stosunek, ja dla niego pierwsza byłam tylko w analu i u nas jest ok jesli chodzi o seks, nawet przy zastrzykach anty libido mam ok

Gość taka sobie ja 25
pierwszy tzn zadbnego innego nie bylo

Gość taka anka niedobra
aha, no to faktycznie pierwszy :) u mnie byli wcześniej, ale tylko oral i robótki przerabiałam przed obecnym, z którym jestem już 5 lat, więc w zasadzie dziewica też ze mnie żadna była i to jest mój pierwszy i jedyny poważny związek, a w zasadzie zaczął sie od seksu (z mojej inicjatywy) :D a ile lat ma Twój facet? ja jestem troche starsza od ciebie i tez mam 2 dzieci ale ciągle chce mi sie bzykać :)

Gość taka sobie ja 25
ja 25 on 28

Gość taka anka niedobra
musicie koniecznie ze sobą o tym porozmawiać, bo my wam tu nie pomożemy zbytnio, bo po prostu was nie znamy, a rozmowa często pomaga, może jesteś zmęczona, rozdrażniona, masz dużo obowiązków.... stąd też może wynikać niechęć do seksu