Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KARIMATA28

TRZECI MIGDAŁ

Polecane posty

Gość KARIMATA28

Mó synek Dawidek chyba ma powiększony trzeci migdał w każdym razie na to wyglada onieważ bardzo się ślini (napewno nie z powodu ząbkowania bo już dawno ma prawie wszystkie ząbki) poza tym cały czas chodzi z otwarta buźką no i co najważniejsze często łapię infekcję które kończą sie zapaleniem płuc i zapaleniem oskrzeli więc z stąd moje obawy. Dokładniej będę wiedzieć po 30 kwietnia bo właśnie wtedy mamy umówiona wizytę u laryngologa. Może są mamusie których pociechy też mają ten problem, prosze napiszcie jakie były tego obiawy i kiedy mozna zrobić zabieg wycięcia tego migdału a i czy to prawda że po usunieciu migdału dziecko mniej choruję.

Gość liljawodna
Ja mialam wycinany 3 migdal. Obecnie mam 33 lata i nadal problemy z gardlem. Odkryto nastepne migdaly,niby wycieli mi tez inne(nie wiedzialam ze jest kilka rodzaji migdalw-wew i zew) Nadal mam chrypke,cichy glos,nie moge pic zimnych i gazowanych napoji bo konczy sie zapaleniem gardla lub angina. Glosno chrapie. Jak wspomnialam kolejne migdala nadaja sie do wyciecia ale nie zrobie tego. Tak wiec nie potrafie ci odpowiedziec wycinac czy nie? W mojej rodzinie czesto cieci majy 3 migdal ale tylko ja mialam usuniety,i nie widze rznicy.