Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jedna taka babka z forum.

Słuchajcie, co myślicie o całej wyprawce z Ikei?

Polecane posty

Gość ja tez lubie ikee ale nie mam
jeszcze dzieci

Gość ikea to sklep stworzony
dla klasy sredniej, ludzi srednio zamoznych i na dorobku. W Polsce Ikea to synonim czegos lepszego :D

Gość do ikea to sklep stworzony
W Polsce Ikea to synonim czegoś innego, a nie lepszego ale ty zdaje się nie chwytasz tej subtelnej różnicy. Głupi komentarz... Mieszkałam za granicą i uważam, że Polacy taktują Ikeę tak samo jak Niemcy, czy Belgowie. Chrzanisz.

Gość fastener
wioska to jest patrzec na ludzi mieszkajacych w polsce z pogarda i opowiadac bajki o zagranicy

Tola no to by była mniej więcej taka lista aktualnego zapotrzebowania: łóżko + materac ze 2 komplety pościeli + wypełnienie + śpiworek ze 2 prześcieradła + ochraniacz na szczebelki + ochraniacz na materac kilka pieluch bawełnianych + kilka koców z bawełny albo poliestru przewijak i komoda mata edukacyjna + karuzela + kilka pluszaków, grzechotek i pluszako-gryzaków skóra owcza do wózka na sezon jesień-zima i do leżakowania w domu na podłodze jakiś dywan + zasłony albo roleta Z H&M na rozmiar 56: ze 4 pajace + z 6 bodziaków kopertowych ze 4 pary spodenek bawełnianych + ze 4 pary skarpet ze 2 czapeczki bawełniane bluza z kapturem albo grubszy pajac z kapturem bawełniany pled + pluszowa grzechotka (upatrzona wcześniej) Zostanie mi więc tylko wózek, fotelik, drobne akcesoria higieniczne, do karmienia, pieluchy i kosmetyki. Ale to już z innych sklepów. :)

Tola no to by była mniej więcej taka lista aktualnego zapotrzebowania: łóżko + materac ze 2 komplety pościeli + wypełnienie + śpiworek ze 2 prześcieradła + ochraniacz na szczebelki + ochraniacz na materac kilka pieluch bawełnianych + kilka koców z bawełny albo poliestru przewijak i komoda mata edukacyjna + karuzela + kilka pluszaków, grzechotek i pluszako-gryzaków skóra owcza do wózka na sezon jesień-zima i do leżakowania w domu na podłodze jakiś dywan + zasłony albo roleta Z H&M na rozmiar 56: ze 4 pajace + z 6 bodziaków kopertowych ze 4 pary spodenek bawełnianych + ze 4 pary skarpet ze 2 czapeczki bawełniane bluza z kapturem albo grubszy pajac z kapturem bawełniany pled + pluszowa grzechotka (upatrzona wcześniej) Zostanie mi więc tylko wózek, fotelik, drobne akcesoria higieniczne, do karmienia, pieluchy i kosmetyki. Ale to już z innych sklepów. :)

Do listy z Ikei jeszcze: wanienka + koszyczki na akcesoria niemowlęce i kosmetyki ewentualnie baldachim nad łóżeczko

No i może jakiś wygodny bujany fotel do karmienia.

Gość Tola z Opola
:) No lista dluuuga tak ze fest! A wozek w takim razie gdzie kupisz? Ikea ich chyba jeszcze nie sprzedaje, nie? :P

Wózek? Chyba czarny Graco Trekko + fotelik Junior, bo mieszkam na cholernym wygonie, tzn to jest taka nowoczesna wiocha ...wszędzie daleko, zero dróg, zero chodników, same pola, nowe małe domki, jeden wielkopowierzchniowiec, zamknięte osiedla i mega dziwni ludzie. :P Potrzebuję wózek-taran i ten chyba się nada na polne wertepy i przydrożny kurz. :P Co do reszty to pojęcia nie mam. Wiem na razie tylko tyle że kupię kosmetyki Nivea Baby i pieluchy Huggies. Co do reszty to jetzt keine Ahnung...

Gość ogglerfoggler
ja tez nad taka mysle... w sumie wydaje sie to dobrym pomyslem.