Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie potrafie ryzykowac

NIENAWIDZĘ SIEBIE. CIĄGLE TRACE SZANSE! DLACZEGO????

Polecane posty

Nienawidzę siebie! Ciągle popełniam ten sam błąd. Dostaje szanse i nie potrafie jej wykorzystac. Ze strachu przed niepowodzeniem rezyguje. Znow uciekła mi szansa. Tak bardzo pragnęłam zmienic prace. Chciałam więcej zarabiac (przynajmniej godnie) i byc zatrudnioną na umowe o prace. Codziennie o tym myślałam i kiedy pojawiła się szansa zrezygnowałam. Po drugim dniu szkolenia zrezygnowałam. Bałam się, że sobie nie poradze a przeciez inne osoby wcale nie były lepsze. W głebi duszy czuje że dałabym rade ale strach przed ewentualną kompromitacją wygrał i teraz mocno tego żałuje. Może ta praca nie była tym, czego szukam ale przeciez mogłam sprobowac, przekonac się. Kto wie, może bym się sprawdziła. Może dzięki tej pracy znalazłabym coś lepszego....mnóstwo jest możliwości. A ja się poddałam, nie dotrwałam do końca. Teraz czuje wsciekłośc, nie mogę sobie darowac. Dlaczego taka jestem? Dlaczego jestem taka głupia? Dlaczego? Ciągle to samo. Nigdy nie zmienie swojego życia, bo boje się ryzykowac. Jestem tchórzem. Rozpłakałam się...widac, że jestem słaba psychicznie...

Gość a jaka to byla praca
z ktorej zrezygnowalas?

Gość Marta.'
Przeczytaj "Potęga podświadomości" Josepha Murphy'ego. Kosztuje 9.90 w empiku (jesli akurat nie bedzie to popros zeby ci zamowili). Dowiesz sie z tej ksiazki bardzo duzo...

Przerabiałam ksiązki, poradniki i ten Sekret. Znam to wszystko, ksiązki ksiązkami a życie życiem. U mnie strach wygrywa.