Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaska255555

Masz coś do powiedzenia ??

Polecane posty

Gość ITAnaha
ja jutro ide do szkoly i nie moge spać :(.

Gość ITAnaha
ale dobrze chociaz ze ide jutro na wagary :). chociaz nawet na waksy mi sie nie chcee :D.:R

nie łam się mogło być gorzej ja nie śpię bo mi się nie chce a o 8 wychodzę i cały dzień na nogach:-)

metallica No to nie zazdroszcze ja bym nie dała rady u mnie sen na pstrykniecie palca :D moge po 14 godzin na dobe kimac

ja to śpię wtedy kiedy mam czas:-) tzn jak już wytrzymać nie mogę to padam po kątach jak mucha po muchozolu:-)

Po kontach mowisz ja co dzien 6 rano pobudka moja fretka otwiera sobie klatke wchodzi mi do łóżka i podgryza nogi wiec mam darmowe budzenie :) Macie jakies zwierzaki ??

phhhh masakra Fajniee ja mam jednego tchórza i jest jak po wojnie w mieszkaniu jeden wielki plac zabaw :) A w każdym kontakcie odświeżacz do powietrza :)

o właśnie zapomniałam o facecie;) a zwierząt mam sporo ale jak znam siebie to nie koniec:-)

to w zasadzie takie połączenie zwierza i dziecka :P a szczurki to masz samce czy samiczki? ja mam samiczki: Chibiusa jest cała biała, a Sisi umaszczenia husky :)

Moj jest jak pies jesc dac trzeba urac i nawet sam nie wyjdzie tylko musze z nim jak z wyprowadzaniem psa na spacer ;)