Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lalilllaaaaa

MOJE WŁOSY

Polecane posty

Gość nie wiem132

Gość ntufmnduyfn
pocieniuj i tapiruj delikatnie

Gość do czego służy
ten cement termiczny?

Gość najlepeij ogolic sie na lyso
a wlasnie ze sparwi ze wlso ybede grubsze... wim bo mam znajomych ajzatow i dlatego oni maja takie fajne wlosy bo jak sa niemwolakami to gole je na lyso brzytwa ... tak 2-4 razy ....i wlsow jest wiecej i sa grubsze.

Gość azjaci maja z natury
geste i grubsze wlosy niz np europejczycy. mam kumploa ktory sobie goli glowe i jakos mu nie odrastaja grubsze

Gość sadzawka
A może odpowiednie gumki do włosów załatwiłyby sprawę? Teraz praktycznie każda dobra hurtownia ozdób do włosów aż pęka w szwach od nawału takich produktów. Szczególnie polecam te grubsze i większe - optycznie zwiększą objętość włosów :)

Gość jeszcze wiecej sobie tapirujci
e zelujcie prostujcie,to bedziecie mialy lwie grzywy.belisse kupujcie jedzcie witaminy owoce warzywa salatki i nie beda wam klaki wypadaly.i nie odchudzajcie sie!!!!

Witam Panie serdecznie, Dobrym rozwiązaniem dla niektórych Pań mogą okazać się nowoczesne uzupełnienia włosów. Zapraszam wszystkie Panie, które zainteresowane są takim sposobem . Nowe technologie zapewniają bardzo naturalny wygląd, włosy nosi się 24/dobę, można je wysoko upinać, kręcić, czesać w każdą stronę. W razie pytań lub chęci obejrzenia naszych zdjęć i materiałów proszę pisać na adres: sylvie2@onet.eu secrethair4u@onet.eu NR TEL. 663-052-323 http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=7474 864 POZDRAWIAM -----------------------------------