Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janusz_+

Moja zona nie chce sie zgodzic na badania prenatalne !

Polecane posty

Gość Janusz_+

Posluchajcie mojej sprawy, jestem w zwiazku od dwoch lat wiec czas na dziecko. Mamy lokum, pieniondze, samochod, mamy co trzeba zeby miec dziecko. Zona bardzo chciala, ja tez wiec staralismy sie no i sie udalo. Jest teraz w pierszym miesacu ciazy. Chce zeby sie podala pod badania prenatalne jak nadejdzie czas. Mam obawe ze dziecko moze sie urodzic chore lub niedorozwoj. Boje sie poniewaz ona miala w rodzinie alkoholika a alkoholicy to wiadomo. Wtenczas trzeba bedzie usunac. Moja zona jednak odmawia podania sie pod te badania!! nie mowi dlaczego tylko nie i nie. Jak ja przekonac do korzystania z dobra medycyny, bo mnie to juz szlag trafia!!!! nie umiem rozmawiac z kims kto jest debilem!!! przeciez to dla naszego dobra!!! pzdr Janusz

Gość beznadzieja ogarnia forum
prowo jak nic, a jesli nie to jesteś debilem nad debile.

Gość a ja to się boje że to
dzieciątko może po tatusiu jakaś chorobę psychiczną odziedziczyć, ale to w badaniach prenat. raczej nie wyjdzie...

no to trzeba było nie żenic się z "debilem" chociaż sądząc po bykach, jakie sadzisz, to jesteście na jednym poziomie myślę, że to prowo, tak na marginesie, trochę słabiaste

to odkąd jesteście razem nie rozmawialiście ze sobą?????????? bo chyba debilem sie jest od zawsze wiec po co sie żeniłeś???/

ściema .. w 1 mcu ciąży żaadna o ciąży nie wie :D bo jego koniec wypada na dzień oczekiwanej miesiączki. tyle na temat.

Gość Janusz_+
Rozmawialismy czesto z zona, takze nie wiem dlaczego sie zaciela w tym tempym uporze. Po prostu nie i nie i nie chce nic sluchac. Reszcie polecam udanie sie do dobrego lekarza, tam wam wyjasnia co to jest prowokacja i jak sie rozpoznaje ciaze. Zawsze na forum trafi sie banda troli

blue c. nie zgadzam się z Tobą, niektóre kobiety wiedzą o ciąży już po tygodniu. do autora - skądeś wytrzasnął zwrot "podanie się pod badania" ?! Można co najwyżej PODDAĆ SIĘ BADANIOM.

Gość nie zdawaj gdzie indziej
jesli jest to dziecko planowane, albo są jakies podejrzenia to po tygodniu mozna sobie test zrobic.

Gość Janusz_+
Co za roznica. Wiadomo o co chodzi. Poza tym tak sie mowi.

Gość weeerrrkaa
dawno nie widziałam tak żałosnej prowokacji :D pieniondze mnie rozłożyły

"Boje sie poniewaz ona miala w rodzinie alkoholika a alkoholicy to wiadomo" co wiadomo kurva? Czy Ty myślisz, ze jest gen odpowiedzialny za alkoholizm?Który powoduje powstawanie chorób genetycznych? Co za ciemnogród. A jak będzie chore to co? Usuniesz? Walnij się w łeb i to tak z calej siły

Gość blekjimmm
ostra siostra są takie geny odpowiadające za predyspozycje do alkoholizmu.ciemnogrodzie :o 🖐️

Gość Ostra nie tak drastycznie
bo dziecko zostanie sierotą, a tego nie chcemy.

Czytaj co napisałam :O Predyspozycje? Nikt tego nie udowodnił i nie poparł badaniami po pierwsze, a po drugie alkoholizm któregoś członka rodziny nie ma wpływu na choroby genetyczne

nie, tak się nie mówi nie pisze się też: pieniondze pierszym mam obawę wtenczas tempym kolejny debilny analfabeta won do podstawówki!

Gość blekjimmm
Ostra siostra to ty 100 lat za murzynami jestes. predyspozycje genetyczne są juz dawno udowodnione naukowo. poczytaj w necie. a co do badan prenatalnych to ja nie twierdzilam, ze podczas takich badan mozna wykryc te geny czytaj ze zrozumieniem, a nie sobie dospiewujesz

Gość blekjimmm
predyspozycje genetyczne do popadniecia w alkoholizm*

Gość ddddddddffff
wypad do ksiazek gowniaro

Gość Janusz_+
ostra siostra wes nie p...dol głupot. Każdy normalny człowiek wie kto to jest alkoholik i ze rodza się im p...dolniete dzieci. To jest fakt. Jezeli płod bedzie uszkodzony (dałn, niedorozwuj, inna chroba) to moim zdaniem trzeba taki usunąć

Gość Janusz_+
Może i robie błedy ale mam to w dupie, mam zajebista prace i stac mnie żeby utrzymać rodzine i teraz dziecko, mamy zajebiste mieszknaie i samochod na widok ktorego wyszlyby wam gały. Moja żona dawno zerwała kontakty z swoim pojebanym ojcem-ochlejem ale wiadomo boję się...

Gość a teraz to moja kolej...!
to ze ktos porusza sie na wozku inwalidzkim na przyklad,to wcale jeszcze nie znaczy ze jest niedorozwojem idioto!a poza tym jak ci sie dziecko urodzi nawet zdrowe nie jest powedziane ze takie zostanie na zawsze!w jakims okresie zycia moze nagle ulec wypadkowi i co wtedy zrobisz?wyrzucisz tak?,,mondry,, jestes inaczej!

Gość Janusz_+
Dziecko ma być zdrowe i tyle

Gość ty facet, masz rację
że żona powiina poddać się badaniom. TWOJ DEBILIZM MOŻE BYĆ DZIEDZICZNY.

Gość ghj jklkt
"pieniondze" :D