Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janusz_+

Moja zona nie chce sie zgodzic na badania prenatalne !

Polecane posty

Ale zrozum - to, że teść jest alkoholikiem, nie znaczy, że urodzi ci się chore dziecko - co innego, gdyby twoja żona piła przed ciążą i w czasie niej. Poza tym badania prenatalne zleca lekarz, gdy istnieją ku temu poważne powodu - np. ciąża jest w późnym wieku albo pierwsze dziecko urodziło się z jakąś wadą genetyczną. Uważam, że nie masz powodu do zmartwień.

Gość Janusz_+
Klitajmestra ale ja sie tego boję. Wole dmuchać na zimne. Mam bardzo dobrego drogiego lekarza ktury mowi, ze warto zrobic wiec ja slucham

Gość dlaczego tu siedzą
aż tacy idioci, którzy nabierają się na tak słabiutkie prowokacje. Jak można dyskutować z czymś tak głupim. Puknijcie się w swoje puste łby!

Gość cccccopppppmmmmmmmmmmmmmq
"ktury" pisze sie prze ó nie przez u

Gość a teraz to moja kolej...!
zadalam mu takie samo pytanie nie odpowiedzial chamek!Klitajmestra Nie mam pustego łba A jeśli nawet,tobie nic do tego. Ale jak dziecko będzie chore,co zrobicie?

Oj, Januszku, Januszku :-P Zakladam, ze urodzi sie Wam sliczny , zdrowy bobasek bo gdyby brac pod uwage alkoholizm tescia to polowa polskiego spoleczenstwa po twojemu nadawala by sie do usuniecia :-P To jedno a drugie, to jak juz bedziesz mial to sliczne , zdrowe dziecko i ktoregos dnia sie cos przytrafi.... Moze przeciez nieszczesliwie wskoczyc na glowke do wody, albo skrecic kark na nartach, wpasc pod samochod i z twojego zdrowego dziecka zrobi sie roslinka podlaczona do aparatury. Jak sie bedziesz wtedy chcial go pozbyc ? Jesli jestes taki jak sie tu podajesz to twoja zona powinna sie mocno zastanowic nad tym czy swojemu dziecku chce zafundowac takiego tate :-P Gluptok z ciebie straszny :-)

brawo Pia!=)

Gość ajaksa
Ty du...ku. Niech Twoja kobita bierze nogi za pas i ucieka od Ciebie jak najdalej. Dziecko to nie kolejna fura czy dom , czy kasa. To mały człowiek. Nie dziwię sie żonie, że nie chce tych badań bo skoro coś poszłoby źle to za chwilę założyłbyś topik jaka to Ona zła , że nie chce usunąć. Prymitywny jesteś i tyle. Badania prenatalne służą temu - żeby pomuc dziecku, żeby być przygotowanym na różne ewentualności - chodzi mi o możliwości leczenia. Ty bucu - już mi sie pisać nawet nia chce. Współczuje Twojej żonie.

dobrze powiedziane ajaksa

Gość zaintrygowany_intrygą
P. R. O. W. O. K. A. C. J. A. cisza matoły ! i zamknąć temat !

Gość gfvf hm n
co za banda debili dyskutuje z czymś takim? czy wam mózgi wyżarło?

Tak wyżarło i bardzo się cieszymy, kiedy od rana jakiś ktosik nazywa nas debilami, tylko dlatego, że robimy coś, co w jego główeczce maleńkiej nijak się nie mieści:o

Wiesz, od jakiegoś czasu zauważam, że dla was, prostaczków z kafe, każdy durny to, ten który zrobi coś innego, niż wy zazwyczaj robicie. Ja wiem, że tacy ludzie jak autor postu istnieją, więc być może dałam się nabrać. I co z tego? No pytam, co z tego? Powód, by mnie obrażać, bo serio - nie pojmuję...

Kasa Ci w głowie poprzewracała.Po co Ci to dziecko,skoro juz masz w zamiarze je zabic jesli nie spełni twoich wymagan.żeniąc się z tą kobieta wiedziałes,że ma ojca alkoholika.Co to jeszcze nie narodzone dziecko jest winne?Nie bedziesz go kochał jesli nie narodzi sie takie "wspaniałe" jak Ty?Jestem za badaniem prenatalnym ale obrzydza mnie Twoje rozumowanie,zamiast walczyc o to dziecko,leczyc Ty poprostu chcesz sie pozbyc problemu.Dziwi sie Twojej żone ,że wyszła za Ciebie :/

Gość Janusz_+
Nie wiem jak wy ale jesli dziecko by sie urodzic mialo niedorozwojem to wole usunać cianzę

Nie, nie stwierdziłeś faktu - a jeśli tak, udowodnij mi moją głupotę. Każdy tu tylko rzuca debilami i głupkami, ale dowodów nikt nie podaje. Czy napisałam coś sprzecznego z prawdą? Chciałabym wiedzieć. Wg mnie to nie prowokacja, bo takie typy naprawdę istnieją:o Aha - i miałeś zamiar mnie obrazić.

Gość jak masz dużo kasy
to se kup taki wielki słownik ortograficzny

podpisuje sie pod wszystkim co napisala Klitajmestra!a do autora tematu...ty,usuniesz ciaze?bardzo ciekawe!

Gość Janusz_+
Ale wy sie czepiacie... dobrze KAŻE USUNĄC już?:o

Gość upppppppppppp
ale jestes ograniczony. najpierw troche sie doksztalc i poczytaj co wykrywaja takie badania. niestety wielu chorob czy opoznien nie sa wstanie wykryc. nie wykryja autyzmu, choroby psychicznej, padaczki i wielu innych. zreszta znam osoby ktorych ojcowie byli alkoholikami i wszystkie te kobiety maja zdrowe sliczne i madre dzieci. oczywiscie mam nadzieje ze te twoje wypociny to marna prowokacja

Gość Alkoholicy rodza dzieci
niepelnosprawne umyslowo dlatego ze pija alkohol nie dlatego ze sa alkoholikami. Jezeli Twoja zona nie pije to nie masz sie czego obawiac - dziecko nie "odziedziczy" jakis chorob od dziadka alkoholika Inna sprawa jest taka ze dzieci moga miec inne choroby np wade serca ktore mozna wykryc na takich badaniach i je leczyc. Powinienes o tym porozmawiac z zonoa ze dziecko moze byc chore a jak bedziecie wiedziec wczesniej to i leczenie mozna zaczac szybciej itp

Gość wadę serca wykrywa usg
a nie badanie prenatalne.

Gość upppppppppppp
badanie prenatalne robi sie wtedy gdy na usg cos wyjdzie jak sa podstawy ze dziecko moze byc chore. samo badanie moze bowiem doprowadzic do poronienia wiec nikt bez powodu go nie zrobi

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jeju co za kretyn z Ciebie, szkoda ze Twoja matka nie mogła skorzystac z dobrodziejstwa medycyny i nie wykryli Twój niedorozwój i musiała Cie urodzic :D współczuję Twojej żonie męza kretyna i te błędy ortograficzne ....

Gość HE HE HE HE ///
HE HE zawsze znajdzie się ktoś, kto sie nabierze na prowokację ale żeby na taką cieniznę? HE HE