Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beben

Jest cosco uwazaqcie za HARDCORE?...xD Moze macie ciekawe przezycia..

Polecane posty

Tak...wiem, wiem byl juz keidys taki temat... Jakie jest wasze Hardcrore co za niego uwazacie?... Moze macie jakies ciekawe historie(niestety ja sam nie mam:( ) Moze ktos sie skusi do opisywania swoich milych albo i troche mniej milych sytuacji..z tego co pamietam temat cieszyl sie duzym powodzeniem!!!

Gość monika_ 32
Szukam kogoś kto wywali mi się na klatę ! ! PILNE ! !

Uwazasz to za hardcore... ok... ale chodzilo mi o jakis historie ludzi powaznych... mile wspomnienienia... w sumie to tyczy sie najbardziej kobiet bo maja najciekawsze pomysly he.xD

kilka dni temu wchodziłam po prawie stuletniej drabinie do domu wciskając się przez zajebiscie male okienko od kibla:O dla mnie to był hardcor, mam lek wysokosci:O

Ha... jezeli ejstemy na forum ertoycznym to chyba proste ze nie o takie historyjki mi chodzi xD?

Jak coś z erotyki to...ostatnio w pracy spojrzałam w oczy mojemu uczniowi, myślicie, że to już zdrada, czy może pedofilia?

Heh...myslalem ze bd jakies histortki ciekawe:P bo na tamtym forum byly takie gluuugie podniecajace ha...xd:D... takie jakies z zycia a tu sie chyba nie doczekam:P w sumie tamten topic mase ludzi obserwowalo xD