Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość treftewrgw

ja na prawdę nie wiem jak dziewczyny poznają facetów

Polecane posty

Gość treftewrgw

przez internet... Jestem juz trzeci miesiąc i kazde spotkanie jest porazką.Nie mówiąc juz o facetach szukających seksu wiekszość to zakompleksieni nudni sztuczni ugrzecznieni męzczyzni zachowujący sie tak jakby nigdy nie mieli dziewczyny,nawet jesli nie brzydcy to strasznie sfrustrowani.Spotkania nudne meczące strasznie.Jestem załamana...nie wiem juz czy to ja mam za duze wymagania...Nie chodzi o wygląd czy o stan posiadania..Ale o pewne cechy...które mnie odpychają u męzczyzn

Gość jolkajolkka

Gość
pewnie masz za duze wymagania albo naprawde trafiasz na głupkow

Ja dałam kilka ogłoszeń - na każde masa odpowiedzi, 50 minimum... Odpowiadałam na niewiele, w końcu na ostatnie ogłoszenie odpowiedziałam JEDNEMU... i z nim się spotkałam :) I to było TO :)

Gość Pewien wrażliwy facet
Jeszcze tyle byłoby do pisania, nie wystarczą tu żadne słowa: o wiewiórkach, o bocianach, o łąkach sfałdowanych jak suknia balowa, o białych motylach jak listy latające, o zieleniach śmiesznych pod świerkami, o tych sztukach, które robi słońce, gdy się zacznie bawić kolorami. I gdy człowiek wejdzie w las, to nie wie, czy ma lat pięćdziesiąt, czy dziewięć, patrzy w las jak w śmieszny rysunek i przeciera oślepłe oczy, dzwonek leśny poznaje, ćmę płoszy i na serce kładzie mech jak opatrunek.

Gość treftewrgw
Oj właśnie nie..to są wykształceni 30letni mężczyźni nierzadko prawnicy,pracownicy banków,kierownicy itd..dlatego mnie to dziwi