Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomożecie?

Ile mozna zrzucic najwiecej w 4 dni i jak?pomóżcie?

Polecane posty

Gość pomożecie?

wiem ze to mało czasu itd,ale to u mnie tak ze np pare tygodni dbam o siebie a potem przychodzi załamka i znowu tyje,wiem,błędne koło,to sie wiaze z tym że zajadam stres,pisze to zeby nie było ze nie dbam wcale o siebie i nagle wyskakuje z czyms takim,no wiec mam we wtorek bardzo wazne spotkanie i chciałabym dobrze wypasc,a niestety ostatnio sie ''zapusciłam''wiecie moze jak najszybciej i ile w te 4 dni da sie zrzucic?to dla mnie bardzo ważne,pomóżcie proszę.

Gość pomożecie?
we srodę,nie wtorek

Gość pimpek84r
z kilogram

Gość pomożecie?
dobry i kilogram,ale jak?ponoc niektórzy chudna 1 kg na dzien,ale jak to zrobic?

Gość gfvf hm n
"ponoc niektórzy chudna 1 kg na dzien,ale jak to zrobic?" znasz się choć trochę na kalorymetrii? to fizycznie niemożliwe, chyba, że wypijesz pieć litrów płynu i potem to wysikasz

Naparzaj amfe przez te 4 dni. "Schudniesz" i z 7 kilo, tylko na spotkanie cie zaniosą , a na zapadniete policzki wsadz sobie wate :o

Gość pomożecie?
ale jak najszybciej schudnać?a gdybym piła tylko płyny?to dla mnie bardzo ważne żeby dobrze wypaść

1 kg na dzień to raczej niemozliwe. W 4 dni da rade schudnąć 1 kg, ale nie w 1 dzień. Pij dużo wody, ograniczyć tłuste jedzenie, przede wszytskim dużo warzyw i dużo ruchu. Przez 4 dni nie przekraczaj 800 kcal to może spadnie z 1,5 kg.

Gość pomożecie?
chętnie zażyłabym amfe i mogłabym ćwiczyc cały dzień,tylko nie mam skąd jej wziąć

Kto takie głupie pomysły podsuwa autorce topiku? Wiadomo jak chce bardzo schudnąć to zastosuje się do najdrastyczniejszych środków. Wiesz lepiej tego nie zażywać bo owszem może da rade schudnąć z 3-4 kg, ale wiesz jak będziesz wyglądała? Blada, tak jak wcześniej było wspomniane z zapadniętymi policzkami- nie zrobisz dobrego wrażenia. Jedz przez te 4 dni dużo warzyw i owocó i pij dużo wody- a zobaczysz, że i samopoczucie Ci sie poprawi, cera będzie promienna, a Ty wypadniesz naprawdę świetnie. Ładnie się ubierzesz i umalujesz- i będzie super.

"Wiadomo jak chce bardzo schudnąć to zastosuje się do najdrastyczniejszych środków." Selekcji naturalnej czasami tez trzeba troche pomoc.

Gość gość
Przez 3 dni jedz same jabka(nie wiecej niz 5)rano biegaj godzinę. I napewno sie uda zawsze tak robie jak sobie za duzo pojem ;-)