Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julia8888@

czy to mozliwe?

Polecane posty

witam wszystkich mam takie pytanie czy to prawda ze wiesiłek w kapsułkach pomaga zajsc w ciążę ????i czy któras z was go zazywała i zaszła szybko???prosze o odpowiedzi bede wdzieczna

Gość w zajściu w ciązę pomaga
ostre rrznię.cie a nie jakieś ziółka

Gość agata bbbb
tak pomaga zajsc w ciaze

Gość co Ty za głupoty piszesz?!
Jasne,że nie pomoże aczkolwiek pić sobie możesz. Ciekawe kto Tobie takich głupot naopowiadał?!

Gość nie pomoże

Gość rozwal giry i pipsko
przed fagajem i niech Cię grzmoci 24h na dobę, to zajdziesz. No chyba, że jesteś niepłodna i tak może być!

Wiesiołek ma za zadanie poprawić jakość śluzu płodnego i jego się nie pije,tylko łyka bo jest w tabletkach,jak znajdę link na ten temat to Ci prześlę!

tamto drugie ze lepiej sie niewypowiadaj to nie było do Ciebie bo ktos mi pisze ze jestem niepłodna a skad moze wiedziec to!

Ok rozumiem i nie ma za co,może te wiadomości Ci pomogą.Ja gdy zaczęłam brać wiesiołek i robiłam testy owulacyjne to zaszłam w ciążę!Ale wcześniej brałam CLO,więc nie mogę na 100%powiedzieć,że to akurat wiesiołek pomógł,ale dużo dziewczyn go bierze!:)

Wiesiołek nie jest szkodliwy;)Spokojnie!A kwas foliowy bierzesz?jeśli mozna spytać,jak długo się staracie?

aha dziekuje za informacje ;-))))a ile kosztuje ten wiesiołek i ile jest kapsułek jak moge zapytac????

Ja dałam niecałe18zł.za 60 kapsułek z firmy Natur Kaps w aptece go kupiłam,ale w zielarskim był innej firmy tańszy i to za 150kapsułek.zależy podobno ile wiesiołku jest w tabletce.Bierze się go 1-2kapsułek3razy na dobę! Rok,ja3lata,ale poroniłam w marcu tego roku. Kup sobie kwas foliowy,bierze się go w ciąży,1tabletka dziennie.

wiem że rok to nie jest tak długo ale mysłałam ze jak zaczne brac wiesiołek to zajde szybciej mam nadziej taka:-)))