Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LALALALAlalalalalala

jak rzucic palenie??

Polecane posty

Gość LALALALAlalalalalala

Znacie spodob na rzucenie palenia!!!!bo musze w koncu to rzucic!!

Gość onanananananan
silna wola niestety

idz na dział Zdrowie i Uroda tam jest temat ,który ci może pomóc ;)

Gość sposób mojego męża
Mój mąż rzuca tak: Ogranicza, codziennie mniej i mniej... Używa pastylek do ssania. Łyka tabletki np. Zyban czy jakoś tak. Zajada słodyczami. I tak naprzemiennie stosuje te metody już od chyba dwudziestu lat. Chyba prędzej mnie rzuci niż te papierochy.

Gość najlepiej do kosza
na śmieci

Gość sposób mojego męża
Twierdzi, że chce. Ale ja też w to już nie wierzę.

ja rzuciłam z tabletkami Tabex. Nie palę od 15 października ub roku. Jednak teraz wiem, że to przede wszystkim silna wola jest potrzebna. Jeśli dojrzalaś do podjęcia takiej decyzji to cząstka sukcesu za Tobą. Pozdrawiam i życzę powodzenia

Twierdzi, że chce. Ale ja też w to już nie wierzę." ja tez chce..... wygrać w LOTTO :P

champix i jeszcze raz champix kupiłam mamie na gwiazdke owszem jest bardzo drogi ale rzuciła to swiństwo po 25 latach nałogowo paliła minimum paczke dziennnie i teraz sobie zyje wolna od dymu . polecam

champix i jeszcze raz champix " rozum i jeszcze raz rozum a do tego chęć rzucenia palenia:D i powinno byc dobrze ...

Champix-na ogólnym jest o tym temat. Ja brałam te tabletki przez 10 dni... dalej nie dałam rady, za dużo skutków ubocznych :O Ale jeden plus-tak mnie zniechęciły do papierosa, że na początek wystarczyło (zresztą nawet jak teraz pomyśle, jak się wtedy czułam to aż mnie wszystko boli). Potem może i miałam ochotę zapalić, ale że ja z tych co się nie poddają to nie ma mowy o tym (chociaż nawet teraz mam je na wyciągnięcie ręki) :D Na mnie podziałali też bliscy-ciągle mi mówili, że są ze mnie dumni :) Szczerze mówiąc głupio mi by się zrobiło gdyby zobaczyli mnie z fajką :O bo naprawdę mnie dopingowali 'Latwy sposob na rzucenie palenia' Carr Allen-czytałaś może? Może to Ci ułatwi? Niektóre argumenty tu podane są naprawdę dobre. Bez sensu jest ograniczanie, palenie tylko od okazji... nałóg pozostaje.

Latwy sposob na rzucenie palenia' Carr Allen" Bardzo dobra ksiązka :) Jak ktoś chce moge wysłać ;) mam e-booka ....

Gość LALALALAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
niestety u mnie nie bedzie łatwo.Wszyscy znajomi pala.Ja pale od 3 lat.Moj chlopak pali....ja po rpstu lubie palic:)nie ciagnie mnie np ze musze wstac i pierwsze co to zapalic.Po prostu w towarzystwie np sama nie lubie palic:)przy piwie:)lubie to myslalam moze o zastopieniu czyms tego zlego nawyku ale co mam sobie tampona miedzy palce wlozyc hahha

a no i nie lubie zapachu tytoniu:)dlatego pale smakowe:)

lubisz palić, to nic Ci nie pomoże,żadne tabletki. Będziesz paliła Ja rzuciłam po 32 latach palenia, naprawdę chcę bnie palić... ale wolna nigdy nie będę:( Kuracja Tabexem kosztuje mniej niż 50 zł, z tego co wiem to Champix jest sporo droższy

Chce rzucic tylko najgorsze ze nie jestem uzalezniona moge nie paliic 2 dni 3 ale jednak brakuje mi tego.Lubie usiasc na lawce ze znajomymi i zapalic.Jak mozna to lubic czy to nie dziwne

LALALALAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa niestety u mnie nie bedzie łatwo.Wszyscy znajomi pala.Ja pale od 3 lat.Moj chlopak pali....ja po rpstu lubie palic nie ciagnie mnie np ze musze wstac i pierwsze co to zapalic.Po prostu w towarzystwie np sama nie lubie palic przy piwie lubie to myslalam moze o zastopieniu czyms tego zlego nawyku ale co mam sobie tampona miedzy palce wlozyc hahha To co z tego, że wszyscy palą...? 3 lata to nie tak długo, paliłam dłużej i podejrzewam, że o wiele więcej :O Zastąpic nawyk? może lizak do ręki? :D

a no i nie lubie zapachu tytoniu dlatego pale smakowe" a jak to róznica? żadna , to smierdzi i to smierdzi Chce rzucic tylko najgorsze ze nie jestem uzalezniona moge nie paliic 2 dni 3 ale jednak brakuje mi tego" no to jednak jestes uzalezniona czy nie ?

LALALALAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Chce rzucic tylko najgorsze ze nie jestem uzalezniona moge nie paliic 2 dni 3 ale jednak brakuje mi tego.Lubie usiasc na lawce ze znajomymi i zapalic.Jak mozna to lubic czy to nie dziwne hahahha dobra jestes..... skoro twierdzisz, że nie jesteś uzależniona to po co chcesz rzucic? i jeśli nie jestes uzalezniona to dlaczego Ci tego brakuje? Jak można to lubić? pomyśl dlaczego palisz, z jakich powodów? a nie dlaczego to lubisz?

po prostu lubie to i mi smakuje.Prosze aby nie wypowiadaly sie osoby ktore nie pala!!!

a po drugie jesli bym byla tak uzalezniona to bym musiala palic codziennie a tak nie jest

R ty chyba masz jakies problemy ze soba co nie patrze na jakis watek to wszystkich mieszasz z blotem i siedzisz tu od rano do poznej nocy???czy nie masz co robic??nie masz znajomych???przyjaciol.....zal mi cie:)