Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

urzekajacakafeterianka

Jaka fryzura bedzie odpowiednia dla mnie??

Polecane posty

Moje zdjęcie jest w stopce. Wiec pytam co byscie mi doradziły?? Ciągle mi tu ktos dogaduje,ze jest to fryzura ala'borsuk. Powiem, ze to jest dla mnie wygodne bo tylko je przeczesze i jest ok. Myslałam nad bobem zwyklym lub asymetrycznym i o przyciemnieniu koloru włosow, marze o czekoladce ale niestety jestem za blada a solarium odpada

Gość seksi alejandro
taka z grzywka na conajmniej 15 cm spryskana mocno lakierem żeby nie bylo widac twarzy :D

Ale mam dosc wysluchiwania,ze jestem tępą blondynką, borsukiem czy czyms innym. noi czasem jakas zmiana sie przyda. Za 2 latka wychodze za mąz wiec troszke mi szkoda bo zawsze z takich mozna jakas fryzurke zrobic a z krótkich nic

Gość seksi alejandro
szczupla to ty jestes ale z twarzy porażka :O p.s odnosze wrazenie że bardzo sie podobasz... samej sobie! :P

Gość pimpek84r
łaDNA dziewczyna -zadbana widac

Gość seksi alejandro
ha ha, po stopce :P

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
i dobrze ze podoba sie samej sobie, nie musi byc miss swiata zeby sie sobie podobac autorko, na Twoim miejscu nic bym nie robiła z włosami, a komentarze debili ignoru i sie nimi nie przejmuj ;)

Gość seksi alejandro
''Patrz, ale nie dotykaj...Dotykaj, ale nie smakuj...Smakuj, ale nie połykaj... Chcesz mnie zobaczyc?? Kliknij http://www.voila.pl/482/u70p3/?1 '' eee i.m in love with myself

Dziekuje, staram się dbac o siebie. A tych docinek nie rozumiem, ja w temacie nie zapytałam co sądzicie o mnie tylko jaką fryzure radzicie mi sobie zrobic. Chyba musze większymi literami i wyrazniej pisac :D

Gość melissaa **
Może weź sobie zrób jakieś ciemniejsze pasemka, skróc włosy, ale nie za dużo.

Gość pimpek84r
dobrą masz fryzure

Gość melissaa **
Mas cienkie włosy? A myślałas, zeby sobie zrobić takie lekkie fale?

Gość seksi alejandro
nie nie musze wklejac swoich fotek zeby czuc sie w pelni piekny i dowartościowany :P nie musze kokietowac i zadawac pytania, w jakiej fryzurze byloby mi lepiej oh ah eh :) i do tego ta stopka

heh ...on nie lubi długich włosów, czy nie lubi jak inni ,,lubią,, twoje długie włosy i oglądaja się za tobą :-D Faceci nie nadążysz żeby nie wiem co;) Wiem,że mogą się znudzic długie włosy....sama kiedys ściełam,przefarbowałam i....tak już zostało do dziś -choc zapuszczam systematycznie po każdym wyjsciu od fryzjera :-P

Gość Pieguuuussseczek
Włosy blond zawsze beda wymiatac:)

Gość dziewczynka z wlasnym
wydaje mi sie, ze ewentualnie zmienic odcien tego blondu jedynie i moze az tak bardzo nie cieniowac. Ale moim zdaniem w krotszych wlosach nie bedzie Ci dobrze, masz dosyc pelne policzki a wiec bob odpada, bo podkresla pucolowatosc twarzy.

Gość ukaaa_s
Radzilabym odwiedzic dobry salon typu Denique