Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczyna sie weekend majowy

zaczyna sie weekend majowy

Polecane posty

ja co prawda nie mam pracy wiec siedze caly czas w domu. ale bedzie mi przykro ze caly weekend przeciedze w domu. nie mam z kim nawet na spacer pojsc. mieszkam w malej miescinie i nie lubie sama chodzic po tych trzech ulicach na krzyz

Gość pimpek84r
od jutra ma byc paskudna pogoda

tak mozna isc samemu jak sie mieszka w wiekszym miescie sa jakies parki itp a u mnie 4 ulice na krzyz po prostu nie ma gdzie pojsc. a gdzies za miasto to samej nawet niebezpiecznie isc

Gość rozyczka w rozkwicie
Kurcze ja jestem w tej samej sytuacji, ale mieszkam w dosc duzym miescie i to dopiero wstyd isc gdzies samemu :(

jakstudiowalam w duzym miescie i np zostalam na weekend a wszyscy znajomi wyjechalido domow to chodzilam sama do parku albo np na drugi koniec miasta do jakiegos sklepu czy marketu zamiast autobusem to szlam na pieszo i jakos ten czas zlecial

@drzewiecki Tullamore Dew. Albo Jacka :) @zaczyna sie weekend majowy Nie przesadzaj. Kreatywny człowiek coś zawsze wymyśli. Nie masz przyjaciół?

nie mam wszyscy sparowani i spedzaja ten weekend we wlasnym gronie z partnerami mezami dziecmi.

Gość a mnie kwurza ten przymus
odpoczywania na siłe w ten majowy długi weekend:oJutro to najchętniej poszłabym do pracy,w domu mi sie nudzi,nie mam ocgoty nigdzie jechać:PPoza tym 1 maj to takie komunistyczne święto,nie lubię go!

Gość a mnie kwurza ten przymus
jak będę chciała odpocząć to to zrobie kiedy będę chciała,w dogodnym dla mnie terminie a nie takie chore,sztuczne akcje pt."cała Polska jedzie na majówke"😡Kiedys były przymusowe pochody 1 majowe a teraz przymusowe "wyjazdy za miasto":o

Gość a mnie wkurza ten przymus
sorki za literówki.

Gość dokladnie dobrze mowisz