Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiesnia-ra

jem wlasnie chleb ze smalcem

Polecane posty

Gość wiesnia-ra

z chrupiacymi, zmielonymi skwarkami... mmmmmmm.....

Gość martuuulka
i ogorek kiszony?

Gość seksowna lalka22
mniam :P dawaj troche

Gość wiesnia-ra
nie, przegryzam tylko serkiem wiejskim z biedronki:p ale i tak najwazniejszy ten smalec, a w sumie z dna słoiczka wiec duuuzo skwarek:)

Gość agnieszka awe3
a wiesz ze ten smalec z biednej swinki ktora katusze w rzezni przeszla jest zrobiony? :(

Gość wiesnia-ra
ale w tej ziemii tez są robaczki... och:(

Gość agnieszka awe3
ostra siostra ziemie? nie slyszalam zeby ludzie sie tym zywili :d mozna jesc zdrowo bez narazania zwierzat na cierpienie.

Gość rzygu rzygu rzygu rzyg
rzygu rzygu rzygu rzyg rzygu rzygu rzygu rzyg rzygu rzygu rzygu rzyg rzygu rzygu rzygu rzyg rzygu rzygu rzygu rzyg rzygu rzygu rzygu rzyg rzygu rzygu rzygu rzyg rzygu rzygu rzygu rzyg rzygu rzygu rzygu rzyg rzygu rzygu rzygu rzyg rzygu rzygu rzygu rzyg rzygu rzygu rzygu rzyg rzygu rzygu rzygu rzyg rzygu rzygu rzygu rzyg rzygu rzygu rzygu rzyg rzygu rzygu rzygu rzyg rzygu rzygu rzygu rzyg rzygu rzygu rzygu rzyg rzygu rzygu rzygu rzyg rzygu rzygu rzygu rzyg rzygu rzygu rzygu rzyg rzygu rzygu rzygu rzyg rzygu rzygu rzygu rzyg rzygu rzygu rzygu rzyg rzygu rzygu rzygu rzyg rzygu rzygu rzygu rzyg rzygu rzygu rzygu rzyg rzygu rzygu rzygu rzyg rzygu rzygu rzygu rzyg rzygu rzygu rzygu rzyg rzygu rzygu rzygu rzyg rzygu rzygu rzygu rzyg rzygu rzygu rzygu rzyg rzygu rzygu rzygu rzyg rzygu rzygu rzygu rzyg rzygu rzygu rzygu rzyg rzygu rzygu rzygu rzyg rzygu rzygu rzygu rzyg rzygu rzygu rzygu rzyg rzygu rzygu rzygu rzyg rzygu rzygu rzygu rzyg rzygu rzygu rzygu rzyg rzygu rzygu rzygu rzyg rzygu rzygu rzygu rzyg rzygu rzygu rzygu rzyg rzygu rzygu rzygu rzyg rzygu rzygu rzygu rzyg rzygu rzygu rzygu rzyg :o i nie chodzi o to, że ze zmaltretowanej świnki czy że niezdrowe chodzi o to, że to jest obrzydliwe w smaku i do tego odrażająco śmierdzi

Gość jenk
a ja wiejski chleb z prawdziwym masłem i ogorkiem małosolnym ,bo już je zrobiłam

Gość pewnie czasami
ja uwielbiam chleb ze smalcem i kiszonym ogórkiem:) Pycha:) Zauważyłam że niektóre laski nie jedzą, pewnie się boją, że zaraz utyją;)