Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martyna VS Marta

Powróżę

Polecane posty

Gość takaonajedna
Uprzejmie proszę o wróżbę czy będziemy razem? Natalia 23.09.1985, Robert 18.02.1973

Gość Martyna VS Marta
Kasia 12/02/91 Prawdziwa miłość to nie obecny mężczyzna. Przyjrzyj się bliżej jego zachowaniu a zrozumiesz o co mi chodzi.

Gość Martyna VS Marta
Monika Mężczyźni powinni zaczekać, spełnij się najpierw zawodowo. Łap okazję bo los Ci sprzyja. Spróbuj szczęścia w grach liczbowych bo jest szansa na poprawę finansów...

Gość Martyna VS Marta
Anna 1981 Miłość spotkasz szybciej niż myślisz. Ważne abyś przed podjęciem decyzji o macierzyństwie wykonała badania gdyż widzę tutaj problemy ze zdrowiem. Nie zaniechaj tego....

13:05 [zgłoś do usunięcia] Laryss Pytanie dla mojej siostry : co ich czeka w małżeństwie ? Mariola 18.08.1983r. Marcin 15.06.1976r. Dziękuję

Gość czy ja mogę również?
Czy kiedykolwiek znajdę szczęście w miłości? Magdalena 29.09.1980 Dziękuje i pozdrawiam

Gość Martyna VS Marta
Marta 1984 Ten rozdział Twojego życia powinnaś zamknąć- bezpowrotnie. W miejscowości z której pochodzi Twoja mama czeka na Ciebie miłość ta prawdziwa.

13:04 [zgłoś do usunięcia] kasikkkkka Witam!Czy wyjdę za mąż w 2011 roku czy dopiero 2012 albo później? I czy przyczyną będzie ciąża? Kasia-27.05.1983 i Jarek-9.12.1985

Gość nicorekat
witam , proszę o wróżbę Katarzyna 15.08.1986 czy w tym roku zajdę w ciążę ?

Gość Martyna VS Marta
Natalia 1985 Jest to możliwe jednak będzie wymagało to od Ciebie wiele poświęcenia. Widzę tutaj dziecko ale nie będzie to Wasze wspólne. Narastający problem alkoholowy który ujawni się dopiero za jakiś czas powinien skłonić Cię do przemyśleń. Zastanów się czy masz na tyle siły żeby to wszystko udźwignąć.

Gość kafeteriAnnka
Anna, 16.02.1986 Mariusz, 01.03.1973 Czy uda nam się stworzyć związek mimo przeciwności?

Gość Martyna VS Marta
Kasia 1983 Twój wybranek ma jakieś obawy ale wszystko szczęśliwie zakończy się ślubem w 2013 roku.

Gość takaonajedna
Martyno, zaskoczyłaś mnie. Dlatego nasunęły mi się kolejne pytania: czy widzisz przy mnie jakiegoś innego mężczyznę, z którym byłabym szczęśliwa? Ewentualnie kiedy bym go spotkała, kiedy wyszłabym za mąż (o ile jest taka opcja) i w ogóle jak potoczy się moje życie uczuciowe? Natalia 23.09.1985

Gość Martyna VS Marta
Emilia 1987 Problemem jest Twój zaborczy charakter. Pojawi się za niedługo lub już się pojawił mężczyzna którym będziesz długo. Brak poczucia bezpieczeństwa i zdrada zmusi Cię do rozstania. I Wtedy spotkasz swoją drugą połówkę..na śmierć i życie....

Gość xxdama bez łasiczkixx
Czy zostanę kiedyś matką? Marlena 7.11.1982

Gość gggggga
Marto czy powrócisz doo mnie jeszcze z wróżbą ? agata 1975,04,30 on 1974,07,27 czy to ma sens??

Gość Andziaa19
Ania 14.10.91 kiedy spotkam tego jedynego?

Gość kaszmirek911
ewelina 29.11.1991 paweł 11.06.1985 co on tak naprawde o mnie mysli i co do mnie czuje?

Gość Martyna VS Marta
Laryss Będą bardzo szczęśliwi. Po ok siedmiu latach nadejdzie największa próba dla ich małżeństwa. Pojawi się dawny znajomy Marioli który nie będzie miał szczerych intencji wobec niej. Oślepiona fałszywym uczuciem może popełnić błąd którego będzie żałowała do końca życia.

Gość Andziaa19
Czy moglabym prosić o odp? Jestem juz zdesperowana..

a o co dokładnie chodzi z tym dawnym znajomym mojej siostry? chodzi o to, że będzie chciał zaszkodzić w ich małżeństwu ?

Gość sipps
Martyno pominelas mnie........ kasia 23.03.76, co z moja miloscia? na dobre sie zesralo?

Gość justval
justyna 15.08.1985 i waldek 30.05.1985

Gość euisiiaaaa
ela 10.10.1989 michal 22.06.1980 czy to jest ten jedyny ?czy to milosc na zawsze ?? z gory bardzo dziekuje :)

Gość Martyna VS Marta
Marto czy powrócisz doo mnie jeszcze z wróżbą ? agata 1975,04,30 on 1974,07,27 czy to ma sens?? Ma sens, ale musisz uzbroić się w cierpliwość gdyż na chwilę obecną on myślami jest z inną kobietą. On sam musi dojrzeć do tego aby postawić wszystko na jedną kartę.

Gość jjjjjjjjqqqq
MArtyno, pisałaś mi że coś go blokuje, bo go ktoś skrzywdził. W sumie on po prostu jet bardzo imprezowy i nie ma ochoty angażować się teraz i poświęcać dla związku. Piszesz że bedzie dobrze, ale ja mam inne przeczucia. On mi nieraz pokazał, że niewiele dla niego znacze. Może ułoży mi się z kimś innym? czy tego nie widać tam? np. kiedy wyjdę za mąż, czy będę szczęsliwa w miłości...

Gość jestem Anna
Martyna VS Marta Anna 1981 Miłość spotkasz szybciej niż myślisz. Ważne abyś przed podjęciem decyzji o macierzyństwie wykonała badania gdyż widzę tutaj problemy ze zdrowiem. Nie zaniechaj tego.... - a czy to będzie związane z płodnością czy czymś innym? Boje się strasznie...

• NAJŚWIEŻSZE

• 20
      Hej