Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martyna VS Marta

Powróżę

Polecane posty

Gość Martyna VS Marta
Magdalena 1980 Jesteś wymagająca osobą dlatego wielu mężczyzn onieśmielasz. Wyjdź szczęściu na przeciw i to Ty wykonaj pierwszy krok. Nie musisz daleko szukać...jest tuż obok...obejrzyj się...

Gość czy ja mogę również?
Marto niestety omijasz wiele osób ;( mnie również Magdalena 29.09.1980 Czy kiedykolwiek będę szczęśliwa w miłości?

Gość czy ja mogę również?
Marta dziękuję bardzo :)

Gość Martyna VS Marta
Martyna VS Marta Anna 1981 Miłość spotkasz szybciej niż myślisz. Ważne abyś przed podjęciem decyzji o macierzyństwie wykonała badania gdyż widzę tutaj problemy ze zdrowiem. Nie zaniechaj tego.... - a czy to będzie związane z płodnością czy czymś innym? Boje się strasznie... To nie będzie związane z płodnością... Ważne abyś przed zajściem w ciąże wykonała badania...oszczędzi Wam to wiele problemów. Powodzenia.

Gość gggggga
Marto dziękuję ci bardzo za wróżbę

Gość takaonajedna
13:57 [zgłoś do usunięcia] takaonajedna Uprzejmie proszę o wróżbę czy będziemy razem? Natalia 23.09.1985, Robert 18.02.1973 14:07 [zgłoś do usunięcia] Martyna VS Marta Natalia 1985 Jest to możliwe jednak będzie wymagało to od Ciebie wiele poświęcenia. Widzę tutaj dziecko ale nie będzie to Wasze wspólne. Narastający problem alkoholowy który ujawni się dopiero za jakiś czas powinien skłonić Cię do przemyśleń. Zastanów się czy masz na tyle siły żeby to wszystko udźwignąć. ___________________________________________________________ PONAWIAM PYTANIE: 14:23 [zgłoś do usunięcia] takaonajedna Martyno, zaskoczyłaś mnie. Dlatego nasunęły mi się kolejne pytania: czy widzisz przy mnie jakiegoś innego mężczyznę, z którym byłabym szczęśliwa? Ewentualnie kiedy bym go spotkała, kiedy wyszłabym za mąż (o ile jest taka opcja) i w ogóle jak potoczy się moje życie uczuciowe? Natalia 23.09.1985

Gość jestem Anna
To nie będzie związane z płodnością... - no to umieram z niepokoju... czy to znaczy, że jestem/będę chora? czy to się da wyleczyć? jakie problemy mogą z tego wyniknąć? Czy wezmę ślub? Proszę, pomóż.

Gość Martyna VS Marta
Martyno pominelas mnie........ kasia 23.03.76, co z moja miloscia? na dobre sie zesralo? Wasze drogi nie rozejdą się na zawsze....widzę inny związek, rozczarowanie i ponowny powrót. Zasługujesz na szczęście i nie opuści ono Ciebie.

Gość nicorekat
Marto, to dla mnie ważne , proszę o wróżbę.

Gość Nikue
3 wrzesien 1983 25 wrzesien 1975 Czy on mnie kocha czy bedziemy razem ?

Gość Martyna VS Marta
13:57 [zgłoś do usunięcia] takaonajedna Uprzejmie proszę o wróżbę czy będziemy razem? Natalia 23.09.1985, Robert 18.02.1973 14:07 [zgłoś do usunięcia] Martyna VS Marta Natalia 1985 Jest to możliwe jednak będzie wymagało to od Ciebie wiele poświęcenia. Widzę tutaj dziecko ale nie będzie to Wasze wspólne. Narastający problem alkoholowy który ujawni się dopiero za jakiś czas powinien skłonić Cię do przemyśleń. Zastanów się czy masz na tyle siły żeby to wszystko udźwignąć. _________________________________________________________ __ PONAWIAM PYTANIE: 14:23 [zgłoś do usunięcia] takaonajedna Martyno, zaskoczyłaś mnie. Dlatego nasunęły mi się kolejne pytania: czy widzisz przy mnie jakiegoś innego mężczyznę, z którym byłabym szczęśliwa? Ewentualnie kiedy bym go spotkała, kiedy wyszłabym za mąż (o ile jest taka opcja) i w ogóle jak potoczy się moje życie uczuciowe? Natalia 23.09.1985 Jeżeli wybierzesz rozsądek to masz szansę na szczęście ale nie przyjdzie ono szybko. Mężczyzna ten już pojawił się w Twoim życiu ale nie bardzo zwróciłaś na niego uwagę. Jego ojciec nie żyje a matka obecnie choruje albo zachoruje niebawem.

Gość kaszmirek911
mnie tez ominelas :(( a bardzo mi zalezy na tej wrózbie.. zaraz musze schodzic z kompa :(( ewelina 29.11.1991 paweł 11.06.1985 co on tak naprawde o mnie mysli i co do mnie czuje?

Gość sipps
Martyno droga ale powrot do kogo? Nie kocham blondyna tylko bruneta... :-(

Gość Martyna VS Marta
witam , proszę o wróżbę Katarzyna 15.08.1986 czy w tym roku zajdę w ciążę? W tym roku jeszcze nie. W przyszłym widzę zmiany - przeprowadzkę, problem z pracą i pod koniec ciążę. Jeżeli chorowałaś kiedyś na stawy lub ktoś z bliskiej rodziny to koniecznie się zatroszcz o nie bo mogą okazać się uciążliwą dolegliwością w ciąży.Powodzenia.

Gość olka 24
ewelina7.8.78 i robert 31.8.76 czy jest szansa jeszcze na jakis kontakt z jego strony? czy on sie odezwie?

Gość jestem Anna
chodzi o głowę czy o oczy? umrę?

Gość Martyna VS Marta
To nie będzie związane z płodnością... - no to umieram z niepokoju... czy to znaczy, że jestem/będę chora? czy to się da wyleczyć? jakie problemy mogą z tego wyniknąć? Czy wezmę ślub? Proszę, pomóż. Tak, weźmiesz ślub. Nie jesteś chora ale może to zagrażać ciąży i tobie także. Będzie to miało związek za zwierzętami.

Gość Martyna VS Marta
ewelina7.8.78 i robert 31.8.76 czy jest szansa jeszcze na jakis kontakt z jego strony? czy on sie odezwie? Odezwie się ale będziesz miała tylko jedną szansę. Jeżeli nie odwzajemnisz jego uczucia to stracisz szansę na zawsze. Bądź czujna.

Gość jestem Anna
to mnie uspokoiłaś trochę:-) Już nie zawracam głowy. Buziaki :* Miłego popołudnia!

Gość olka 24
czy da sie ustalic kiedy on sie odezwie? dziekuje

Gość jjjjjjjjqqqq
jesli możesz powróciłabyś do mojej wróżby? bylm jako 1. czyli mam trwać przy Michale a wtedy sie ma szanse odmienić? ale czy ślub z nim jest możliwy cy raczej ni wchodzi w rachubę, czy w ogóle widać jakiś ślub na moim horyzoncie?...

witam :) od ponad 2,5 rosku staramy się o dziecko, czy wogóle bedzie nam dane byc rodzicami? Badania sa ok. Katarzyna 29.05.1983 i Grzegorz 29.06.1981

Hej bardzo chciałabym abyś mi powróżyła,chcę wiedzieć czy ja i mój eks będziemy jeszcze razem Paulina 11.04.1993 a to jego data urodzenia 31.12.1991

Gość Martyna VS Marta
od ponad 2,5 rosku staramy się o dziecko, czy wogóle bedzie nam dane byc rodzicami? Badania sa ok. Katarzyna 29.05.1983 i Grzegorz 29.06.1981 Będziecie cudownymi i szczęśliwymi rodzicami. Nie myślcie o adopcji ponieważ macie szansę na swoje ale na wszystko musi przyjść pora.

Gość Martyna VS Marta
Hej bardzo chciałabym abyś mi powróżyła,chcę wiedzieć czy ja i mój eks będziemy jeszcze razem Paulina 11.04.1993 a to jego data urodzenia 31.12.1991 Nie będziecie i całe szczęście bo nie bylibyście szczęśliwi.

czyli, ze nie widzisz jakichs głębszych dolegliwości z naszym zdrowiem? Zrobilismy podstawowe badania i są w porządku, reszta badan jest kosmiecznie drogich jedynie hsg (badanie na niedroznosc jajowodów) jest na NFZ. Ale nie wiem czy sie mu poddac bo to juz jest taka mini operacja...

Gość euisiiaaaa
jeszcze ja tam bylam po drodze ;)

czyli, ze nie widzisz jakichs głębszych dolegliwości z naszym zdrowiem? Zrobilismy podstawowe badania i są w porządku, reszta badan jest kosmiecznie drogich jedynie hsg (badanie na niedroznosc jajowodów) jest na NFZ. Ale nie wiem czy sie mu poddac bo to juz jest taka mini operacja...

Gość Martyna VS Marta
Kasiula 1983 badanie i tak nic Wam nie powie więc nie widzę powodu żeby się jemu poddawać.