Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martyna VS Marta

Powróżę

Polecane posty

Gość Martyna VS Marta
ktoś jeszcze ?

Gość jjjjjjjjqqqq
no tak, ja, z pierwszej strony :)

Gość euisiiaaaa
ja jeszcze bylam na koncu drugiej strony ;)

Gość Martyna VS Marta
jesli możesz powróciłabyś do mojej wróżby? bylm jako 1. czyli mam trwać przy Michale a wtedy sie ma szanse odmienić? ale czy ślub z nim jest możliwy cy raczej ni wchodzi w rachubę, czy w ogóle widać jakiś ślub na moim horyzoncie?.. Ślub jest możliwy ale potrzeba na to trochę czasu. Będziesz czekała na oświadczyny i doczekasz się.... Nie wykluczone, że jeszcze przed ślubem zostaniecie rodzicami i nie będziecie żałować tej decyzji.

Gość jjjjjjjjqqqq
dziękuję bardzo :)

Gość Martyna VS Marta
ela 10.10.1989 michal 22.06.1980 czy to jest ten jedyny ?czy to milosc na zawsze ?? z gory bardzo dziekuje Nikogo nie będziesz kochała bardziej od niego. Będą chwile słabości z jego strony ale nie zdradzi Cię ponieważ zrozumie jak wiele dla niego znaczysz. To dobry człowiek i macie szansę na szczęśliwe wspólne życie.

agata 04.03.1992 czy w najbliższym czasie czeka mnie jakieś urozmaicenie, może miłość? odwzajemniona?

Gość Nikue
Czemu mnie ominelas ?? Prosze zobacz co u mnie 3 wrzesnia 1983 Monika 25 wrzesnia 1975 Piotr Czy on mnie kocha czy bedziemy razem ?

Gość Aneta051082
Aneta 05.10.1982, Tomasz 30.05.1982 - czy będziemy razem czy rozwiedziemy się? Jesli nie rozwód, to czy i kiedy będzie dziecko/dzieci. Jak będzie u mnie z pracą ( na razie jest, ale tymczasowa), czy po jej zakończeniu pojawią się kolejne oferty? Jak z pracą u męża?

Gość Martyna VS Marta
ania 12 09 1981 jaka bedzie moja sytuacja finansowa Znaczną poprawę widzę dopiero w 2013 roku. Uważaj na oferty pożyczek lub pomocy finansowej gdyż nie będą one szczere. Próbuj szczęścia w grach liczbowych.

Gość euisiiaaaa
hm jeszcze jedno pytanko ;) czy widzisz u nas w przyszlosci slub i dzieci ? dzieki jeszcze za to ;)

Gość xxdama bez łasiczkixx
mnie też pominęłaś;)-czy zostanę matką w swoim życiu(kiedy mniej więcej jesli tak)? Kinga 7.11.1982,

Gość Alidło123
Alicja 17.03.68 jak wygladają moje sprawy uczuciowe ? Z góry dziękuję :)

Gość kaszmirek911
no a ja?? juz 3 raz pisze :( ewelina 29.11.1991 paweł 11.06.1985

Witam. Anna 05.03.1978 Czuję, że mi wszystko umyka, nie mogę sie zmobilizować, sama nie wiem co mam teraz ze sobą i ze swoim zyciem zrobić... Niedawno poznałam kogoś Mariusz 09.05.1976 ale ciągle mam jeszcze w pamięci poprzednią miłość Krzysztof 30.04.1978 Czy warto kontynuować starą znajomość? Czy nowa na przyszłość? Chciałąbym w końcu założyć rodzinę, z kim? Kłopoty zawodowe i finansowe też spędzają mi sen z powiek.

Gość Martyna VS Marta
ktoś jeszcze?

to może jeszcze ja:) 01.11.1972 czy w pracy będzie się wszystko dobrze układało?

Gość ile jeszcze bedziesz
sie pytac ??? [zgłoś do usunięcia] takaonajedna 13:57 [zgłoś do usunięcia] takaonajedna Uprzejmie proszę o wróżbę czy będziemy razem? Natalia 23.09.1985, Robert 18.02.1973 14:07 [zgłoś do usunięcia] Martyna VS Marta Natalia 1985 Jest to możliwe jednak będzie wymagało to od Ciebie wiele poświęcenia. Widzę tutaj dziecko ale nie będzie to Wasze wspólne. Narastający problem alkoholowy który ujawni się dopiero za jakiś czas powinien skłonić Cię do przemyśleń. Zastanów się czy masz na tyle siły żeby to wszystko udźwignąć. _________________________________________________________ __ PONAWIAM PYTANIE: 14:23 [zgłoś do usunięcia] takaonajedna Martyno, zaskoczyłaś mnie. Dlatego nasunęły mi się kolejne pytania: czy widzisz przy mnie jakiegoś innego mężczyznę, z którym byłabym szczęśliwa? Ewentualnie kiedy bym go spotkała, kiedy wyszłabym za mąż (o ile jest taka opcja) i w ogóle jak potoczy się moje życie uczuciowe? Natalia 23.09.1985 Marto nie wroz tu , te osoby wszystkich wrozek sie pytaja szkoda tylko cennego czasu.

Gość Martyna VS Marta
to może jeszcze ja 01.11.1972 czy w pracy będzie się wszystko dobrze układało? Jest ktoś kto tylko czeka aż noga Ci się powinie. To kobieta i jest bardzo nie szczera w stosunku co do Ciebie. Przysporzy Ci sporo problemów i nerwów ale z wszystkiego uda Ci się wyjść obronną ręką.

Gość alltheway
6.05.1987 agnieszka czy jeszcze kiedys spotkam osobę,która byla dla mnie bardzo wazna przez ostatnie lata i ktora nadal traktuje jak siostrę? i jesli tak,to jak bedzie wygladalo to spotkanie? lub co ona o mnie mysli..

Dzięki Martyno:) powiedz mi proszę co z moim zyciem osobistym, skoro w pracy jest jakaś niedobra koleżanka

Gość Martyna VS Marta
Ania 20.06.1989, Krzysztof 4.06.1969 czy ja bede z tym mezczyzna? i tak ogolnie co z nami bedzie? Pod względem dopasowania charakterów macie duże szanse na udany związek. Nie widzę tutaj jednak małżeństwa. Ktoś bardzo nie chce abyście byli razem, to mężczyzna. Możliwe, że jakaś była sympatia lub ktoś bliski z kim jesteś silnie związana. Spędzicie wspaniałe chwile ale to nie będzie osoba która jest Ci pisana.

Gość ange666
justyna 09-11-1988 co mnie czeka w najblizszym czasie?