Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martyna VS Marta

Powróżę

Polecane posty

Gość Kamehameha
Kasia 04.06.1988 i Marcin 31.08.1988 Co nas czeka w przyszłości? Mogę się spodziewać zaręczyn?

Gość Ewaaaaaaaaa
Kasia 13.06.1981 Krzysztof 02.08.1972 Czy widzisz nas w zwiażku jeszcze w przyszłości?

Gość Andziaa19
Niestety niedostalam odp. Wiec ponawiam prośbę. Ania 14.10.1991 kiedy spotkam tego jedynego? Kim on bedzie?

Gość klakklik
12:58 [zgłoś do usunięcia] klakklik czy będę żoną i matką? Ania 3.4.78 13:52 [zgłoś do usunięcia] Martyna VS Marta Aniu, będziesz szczęśliwą żoną i wspaniałą matką ale musisz wykazać trochę cierpliwości. Mężczyzna, który jest obok Ciebie lub ktoś o kim często myślisz to nie ten. Nie zbudujecie wspólnej przyszłości. Miłość sama Cię znajdzie. Witam Cię serdecznie, chciałam się upewnić, że to moja wróżba. Chciałam też zapytać o czas. Czekam całe moje życie, na miłość. Tak to prawda, jest ktoś, kto sobie ze mnie zadrwił i nic sobie nie robi z tego że ja cierpię. 🌼 prawie majowy z wdzięczności za wróżbę :-)

Gość rokpol
krzysiek 80.03.03 kiedy bede w ciazy?

Gość rokpol
heeee;) miało być kasia

Gość kardashia
Kochana Wróżko. Bardzo bym prosiła o wróżbe.Naprawdę jej potrzebuję. SYlwia 23.01.1990 i Mateusz 21.02.1990 Chcialabym się dowiedzieć co dalej z nami będzie...

Gość Martyna VS Marta
kardashia Kochana Wróżko. Bardzo bym prosiła o wróżbe.Naprawdę jej potrzebuję. SYlwia 23.01.1990 i Mateusz 21.02.1990 Chcialabym się dowiedzieć co dalej z nami będzie... Sylwio, raczej nie uda Wam sie stworzyc zwiazku, bo on mysli o innej, to chyba jego dawna milosc. Ciagle ma ja w sercu. W drugiej polowie roku zblizysz sie do starszego blondyna, jest to czlowiek dobrze sytuowany, byc moze juz go znasz, zwiazany z jakimis instytucjami urzedowymi lub wojskowoscia. Obdarzy Cie ogromnym uczuciem :-) Milosc jest blisko.

Witam, czy mogę również prosić o wróżbę? Moje imię Anna, 27.06.1977, on Paweł, 24.04.1974, czy przerodzi się ta znajomość w związek? Albo czy kogoś innego poznam w najbliższym czasie?

Witam, czy mogę prosić o wróżbę. Mam na imię Anna, 27.061977, on Paweł, 24.04.1974, czy z tej znajomości będzie coś poważnego wreszcie, albo czy poznam kogoś innego w najbliższym czasie?

Gość Marta 13.6.87
a co widzisz u mnie? kiedy w koncu ktos mnie pokocha?

Gość hitititim
Ania 08/09/1989 moj facet 17/08/1988 czy my będziemy szczesliwi razem? czy to wlasnie TEN? prosze o odp/

Gość Agnieszka 14.08.1977
Pytanie bardzo proste. Czy będzie mi dane kiedykolwiek być w szczęśliwym związku?