Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trafiła kosa na kamień lat 32

CZEMU JESTEŚCIE SAMOTNE? CZEMU NIE MACIE FACETÓW? WIEK >25 LAT

Polecane posty

Jak w Topicu. Czemu nie macie facetów i ile macie lat? Z wyboru? Nie trafiłyście na odpowiedniego? Nikt wam się nie podobał? Wolałyście się uczyć i robić karierę? Nadal szukacie PISZCIE Ja sama nie mam...Jakoś tak wyszło...W liceum wybrzydzałam, ale miałam dwóch, na studiach trafiałam na kretynów, ale też za dużo nie imprezowałam, a potem kariera i tak do dziś, mam 32 lata.

Gość Mialam jednego narzeczonego
ale mnie zdradzil i kazalam mu sie wynosic

Gość nie mam faceta z wyboru
żaden mnie nie wybrał :(

Gość trafiam na kretynów którzy
chcą tylko brać nie dając nic w zamian.

Rozstaliśmy się, kiedy byłam w ciąży i to byłą najlepsza moja życiowa decyzja. Teraz mamy ze sobą dobre relacje, nie skaczemy sobie do gardeł, on ma inną laskę, a mi się nie spieszy do nowego związku :P

Gość jest tu jeszcze ktoś?
lat 29, był jeden narzeczony, ale zawiódł. Dawanie kolejnych szans nie zaskutkowało. Po prawie 7 latach zostawiłam go.

Gość fajny temat///
Ja mam 26, jestem atrakcyjna, wysportowana, ale nie perfekcyjna, czegos musi mi brakowac, bo zycie tak sie uklada, ze wszystkim sie podobam a i tak jestem sama :(

(o)(o) - ale nie jesteś sama bo masz dziecko, naprawdę jestem już zdesperowana wolałabym miec chociaz dziecko wiem że to załosne podejscie :( fajny temat/// - napewno znajdziesz sobie faceta tylko nie siedz w domu, wychodz do ludzi, jestes pewno ładna, wysportowana i jeszzce mloda powodzenia

Gość felicjanieskoda
ja nie mam bo się rozwiodłam.

Gość fajny temat///
Autorko - no właśnie z tym wychodzeniem do ludzi jest problem, i brak odwagi :/ A jak już wychodze to niestety trafiam na niewłaściwe osoby.

Nie popełnij mojego błędu... w liceum to było łatwo, każdy jest "napalony" i chce mieć koniecznie dziewczynę/chłopaka. Na studiach też niby tak jest, ale ja miałam większą nieśmiałość. Ludzie z akademika się zżyli i połączyli w pary, a ja miałam dużo dziewczyn w grupie i dużo nauki, więc dół. Chodziłam na imprezy, i nawet miałam jakieś epizody z facetami, ale nic z tego nie wyszło. Po studiach przykładałam się do pracy, kumpele pozakładały rodziny... w pracy był taki jeden, ale nam nie wyszło...teraz jestem sama :(

Gość taka nadzieja ze jednak.....
a ja mam 27 lat i ostatnio po dwóch miesiącach znajomości w sieci spotkałam się kilka razy w realu z pewnym panem i jest super... polecam wszystkim samotnym, mimo iz nie łudzialm juz sie na nic to jednak teraz mam nadzieje ;)

Gość kobieta po prezejsciach
Mam 30 lat i dwa powazne zwiazki ale teraz jestem sama juz ponad rok i chyba juz nic mi sie nie uda ;(

nie mialam w zasadzie zadnego powaznego zwiazku,w ktorym bylo uczucie i wspolne plany...mam 26 lat jest mi bardzo zle z tym,ze jestem sama ,coraz bardziej sie boje ,ze juz tak zostanie