Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość googler

mieszkanie poznań proszę o odp

Polecane posty

Gość googler

Witam W jakiej dzielnicy poznania mieszka się dobrze ? Planuję przeprowadzkę i zakup nowego mieszkania dlatego prosze o jakieś informacje. Może ma ktoś jakiegoś sprawdzonego dewelopera (lokalizacja czasami to druga sprawa, wolę mieć dobre mieszkanie za adekwatne pieniądze niż super lokalizację, ale na działkę budowlaną!) pzdr

eee? a c o wedlug Ciebie to dobre mieszkanie i o co chodzi z ta dzialka budowlana? Generalnie ponoc najbardziej niebezpieczne sa Wilda i Jezyce, Lazarz w sumie tez, a na Starym Miesice jest malo sensownych spozywczakow a za to bardzo duzo pubow.

Gość jioj
Musisz sam przyjechac, pojezdzic po miescie, wiedziec co jest dla ciebie wazne, bo skad my to mamy wiedziec?

Gość taa niedobra pupa
Na grunwaldzie

Gość jabłkowy padlinożerca:D
jeżyce niebezpieczne??????? pierwsze słyszę:D to gdzie ty łazisz ??! :D

Gość jabłkowy padlinożerca:D
teraz budują się mieszkania na garbarach:D blisko starego rynku, czyli prawie centrum:D

Gość googler
a apartamenty przy kościelnej ? niezła inwestycja - czyjej firmy to inwestycja ?

Gość samosiaalka
energiczna trzydziestolatka a Ty z Poznania jesteś?

Gość dziraq
Przy kościelnej budują niezłe mieszkania. poszukaj na ich temat opinii, myślę że coś wartego rozpatrzenia. pozdr

Gość samosialkaa
przy kościelnej faktycznie wygląda nieźle, jednak co do bardziej szczegółowych informacji musisz patrzyć na stronie inwestora www.longbridge.pl

Gość ona jest chora
ja mieszkam na Głuszynie od 30 lat i bardzo sobie chwalę - bezpiecznie, zielono, spokojnie - jedyny minus to dojazdy: 15 min. autobusem + ok. 20 minut tramwajem do centrum, ale mozna się przyzwyczaić

Gość googler
Witam ponownie, właśnie nie chodzi mi o ścisłe centrum, przyzwyczajony jestem do mieszkania w ciszy i trochę od centrum ;P dobra znalazłem coś takiego - inwestycja "przy kościelnej" - mógłby coś o tym powiedzieć ? czy to jest warte zachodu ? co to za firma ? znacie inne jakeiś zaifane ?

Gość dyskusyjny_gosc
wiesz co, co do tej inwestycji - póki co chyba dobra opcja. przynajmniej z tego co mówi znajomy - interesował się sam mieszkania na rynku pierwotnym i wiem że tą firmę miał na samym początku listy. nie odpowiadała mu tylko lokalizacja, chociaż wiadomo każdy szuka czego innego ;)

Gość dyskusyjny_gosc
ZielonaWyspa a możesz powiedzieć co wnoszą do dyskusji Twoje dwa posty ?

Gość wecwdcw
zdecydowanie Gorczyn. ja osobiscie mieszkam za Smochami jeszcze, ale osiedle Kopernika zajebiiiste, wszedzie bliziutko, dojazd do miacha fantastyczny, zyc, nie umierac

Gość transylvania_avenue
googler , to dobra lokalizacja. Tzn sa korki przy samej koscielnej i potem przy dabrowskiego, ale nie wiem, czy w nowym budownictwie znajdziesz cos lepszego. Czy w ogole znajdziesz lepsza lokalizacje. Blisko masz park solacki, zaraz za nim jezioro rusalka. Do centrum nawet piechota jest blisko. Sam mieszkam w tej okolicy, tylko pareset metrow w strone jeziora i twierdze, ze nie moglem trafic lepiej. Poza tym maja rozbudowac ul. swietego wawrzynca, wiec i dojazd bedzie wysmienity.

Gość heejee
mysle, że lepiej na Wildzie bardzo ładna i spokojna okolica

Gość wecwdcw
jak mozesz nazywac Rusalke jeziorem? ;o przeciez to jest sciekowisko, syf i siedlisko jarajacej, cpajacej i chlejecej na umor mlodziezy ;o

Gość transylvania_avenue
wecwdcw, jakos biegam dookola rusalki 3 razy w tygodniu i nie widzialem cpajacej mlodziezy. Wieczorami na lawkach piwkuja, ale jest spokojnie. Sami tam czasem idziemy robic grilla. Wole zdziczala rusalke od zabetonowanej, usytuowanej dokladnie przy 2pasmowce malty. W sumie nad jakim jeziorem w poznaniu syfu nie ma? Kiekrz i strzeszynek to caly czas linia rzeczki bogdanki, a ta dopiero gdzies na solaczu jest... jak to sie ladnie mowi, "wlaczona w system kanalizacji". Poza tym jakie sa lepsze lokalizacje w Poznaniu od okolic solacza? Jeszcze literackie jest znosne, ale dojazd juz duzo gorszy.

Gość googler
a co możecie powiedzieć o osiedlu "Przy Kościelnej" ? Warte uwagi ?

Gość taa niedobra pupa
Kościelna to Jeżyce.... W zasadzie to centrum prawie, tyle że na Jeżycach jest sporo meneli w tych starych kamienicach, zwłaszcza na północ od Dąbrowskiego... No i będzie tam raczej głośno. O samym osiedlu nic nie wiem, bo go nie oglądałam. Na grunwaldzie powinno powstać coś dużego w rejonie dawnej Gospody Targowej, na razie budują tam przedszkole. Ale teren b. duży, i cicho jest.

Gość googler
dzięki za odpowiedź, jednak takie czekanie nie wchodzi w grę, pasuje mi niebawem na powaznie kupić/podpisać umowę na mieszkanie dlatego wykluczam dalszą przyszłość ;)

Gość transylvania_avenue
możesz sobie wygooglować bamberski dwór, to osiedle obok tego, o którym piszesz. Już zbudowane, ale mieszkania jeszcze są. Klimat, spodziewam się, będzie podobny.

Gość -Halyna--
Zdecydowanie Polanka - ochrona naprawde nadzoruje, blisko jest posterunek policji. Do tego ok 7 minut tramwajem do centrum, spacerkiem nad jezioro Malta, galeria Malta, kina, restauracje. Ale jak tam kupowac mieszkanie to tylko z parkingiem,bo juz nie ma miejsca pod blokami.

Gość amorek_080
tak się zastanawiam - polecał ktoś long bridge, są wogóle jakieś linki o tej firmie sieci czy to jakieś szemrane interesy i cyrograf jak podpiszesz z nimi umowę ?

Gość polecam strzeszyn
ewentualnie podolany - kawałek od centrum ale zielono i jezioro blisko...żadnych wysokosciowsców, zabudowa kameralna