Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość googler

mieszkanie poznań proszę o odp

Polecane posty

Gość downloader
googler gdzie mieszkasz ?

Gość googler
przy kościelnej heh ;) niektórzy to widzę wątku chyba nie śledzą od początku

Gość nutris
nie dziw się skoro rozciąga się na kilka stron a do tego nie na każdej jest na temat

Gość googler
w takim razie wnioskuję o zamknięcie tematu, większośc odpowiedzi uzyskałem, temat się przedawnił bo mieszkanie kupione.

Gość kodac
odgrzewam kotleta, googler co i gdzie kupiłeś ? powoli i mnie będzie trzeba było się zacząć rozglądać za mieszkaniem.

Gość kodac
czarne_oczy_nocy dzięki zrobię research

Gość googler
jak się zamyka temat ?

Gość wykupiony_login
nie da się przecież!

Gość googer
w takim razie dzięki.

Gość smoczysko 123
ja również się zgadzam, fajne osiedle, dużo zieleni, bardzo przyjemnie się mieszka, czasem można zapomnieć, że jest się w mieście

Gość smoczysko 123
zgadzam się z wami, fajne osiedle, dużo zieleni, dobrze się mieszka i czasem można zapomnieć ze jest się w mieście

Gość Michaił11111
jaka jest aktualna cena za m2? byłbym zainteresowany kupnem

Gość jecenty1
Ceny kształtują się od ok 6000 do 8500 tyś za m2. Nie jest to zawrotna suma, bo mieszkania mają super i osiedle bardzo ładne trzeba przyznać.

Gość Gość Gość 1
Teraz ceny troszkę spadły. ale uważam, że warto zastanowić się nad tą inwestycją, ponieważ osiedle jest bardzo prestiżowe i w świetnej likalizacji.

Gość danusia800
Lokalizacja - Robakowo (15 min do Rataj), deweloper - ardens, zalety - 95 m, jasne (okna w kuchni i łaznienkach, jasny, użytkowy strych), przestronne, kominek, pomieszczenie gospodarcze, plac zabaw na terenie osiedla :) duzo by wymieniac, luknij(cie) sobie www.ardens.org.pl

Gość sylwiaDUbb
Podoba mi się to tygrysie, takie klimatyczne, fajnie ze ktoś o dzieciaczkach pomyślał i plac zabaw zrobił i boiska, super, a mógłby przecież tam ze dwa domy postawić, Tzn ze deweloper nie jest schapany na kase tylko ludzki.

Gość Dominika S11

Jeśli Ci zależy właśnie nad takimi mieszkaniami to polecam Ci projekty Family House. Budują właśnie mieszkania w bardzo zielonych okolicach oraz przyjaznych rodzinom z małymi dziećmi. Sama również mam mieszkanie włąsnie od tego dewelopera i złego słowa nie mogę powiedzieć. Bardzo niskie ceny w porównaniu do wysokiej jakości wykonania.

Polecam Ci ogromnie firmę Family House, mają tam na prawdę świetnych specjalistów w swoim fachu. I ogólnie świetne inwestycje. Sama wejdź do nich na stronę i zobacz co mają aktualnie w swojej ofercie 

Gość janosik521

Zakupiłem mieszkanie z inwestycji www.osiedlepoznanskie.com.pl ponieważ maja bardzo atrakcyjne ceny jak na lokalizacje oddalona jedynie 9 km od centrum Poznania. Moim zdaniem to dobra lokalizacja i taki zakup moze zaprocentowac na przyszlosc. 😉