Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewaaaaa

brzuch w ciąży u niskich kobiet...

Polecane posty

Boże...ośmieszacie się (nie wszyscy) nie ma to nic do rzeczy czy kobieta jest niska czy wysoka! Ważne, by dzidzia była zdrowa :). Ja znam kobietę, która ma jakieś 1,50cm i ma 2 dzieci...łyso?

"a znam kobietę, która ma jakieś 1,50cm i ma 2 dzieci...łyso?" Za to ty nie masz mozgu. Czy ktos powiedzial ze niska jest bezplodna ? nie wydaje mi sie.

Gość ewaaaaa
ania i czy twoim zdaniem twoja koleżaka wyglądała śmiesznie w ciąży...bo jak tu piasali niskie wyglądają śmiesznie i są chodzącymi kulami.

Ja mam kolezanke ktora ma 160 jest obecnie w 8 miesiacu ciazy i wyglada super.Jest chudziutka tak jak byla.Tylko brzuch jej urósł, przytyla 11kg. Może gdyby cała tyła to wygladalaby smiesznie a teraz wg mnie wyglada bardzo ładnie. Mam tez kolezanke ktora ma nadwage, 165 wzrostu. W ciazy wygladala jak zawodnik sumo. Niestety po ciazy duzo sie nie zmienilo.

Gość ewaaaaa
ale wszystko zależy od tego jak o siebie dbamy...bo mozna uniknąc stanu duzej nadwagi...

Mozna ale nie koniecznie trzeba. Ile jest osób, ktore przed ciążą byly szczupłe, a niestety po ciązy walcza z kilogramami i wygrac nie moga. Na to nie ma reguły.

Gość no dobra ale dlaczego nikt
nie pisze,że śmiesznie wyglądają też faceci ,którzy mają piwne brzuchy:PFacet ,który wygląda jakby był w ciązy to dopiero tragedia:D No chyba,że chce zagrać w JUNIOR 2;)

Na tym forum jest jedna regula, wszystkie kobiety sa piekne, tylko niektore mialy daleko do kosmetyczki :D

Gość ewaaaaa
to że mamy os siebie dbac to nie znaczy ze mamy chodzić do kosmetyczki czy nakładać na siebie warstwy makijażu...chodzi tu o jedzenie i ruch...no i kremy i balsamy mogą wystarczyć...

Gość ewaaaaa
kobiety mogą być okrągłe i pięknie też liczy się wnętrze.... a nie tylko wygląd bo ja nie chciaabym całe życie spędzić u boku przystojniaka co nic więcej nie wnosi liczy się też aby miał coś w sobie i ujął mnie też charakterem nie tylko wyglądem..i to też liczy się kobiet..