Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem co o tym mysleć

Mój Przyjaciel

Polecane posty

Ale dyskusja rozgorzała! Wiecie, jak Was czytam, na różnych forach, to odnosze wrażenie, że trzeba chodzic z pracy prosto do domu, ewentualnie zahaczać o spożywczak. Wiem, że na tym swiecie nic nie jest jednoznaczne. Decyzje juz podjełam dawno, ale chciałam sie upewnić, co do swoich racji. Owszem pomogliście mi. Mimo to, zawsze będe ubolewać nad konsumpcyjnym patrzeniem na relacje damsko męskie.

Gość nieprawdziwa z
do kotleta? chcesz mnie wyeliminowac?

Zawsze szczery - doceniam Twoje zaangazowanie w ten temat.Mam nadzieje że nie masz 12 lat i troche znasz zycie i to co piszesz, wynika z Twojego doświadczenia

zawsze szczery- gdybyś miał odrobinę kultury po 1. nie przypierdalałbys się, co już widzę masz w nawyku, chyba woda sodowa powoli uderza od nadmiaru siedzenia na tym forum i pseudo-rozporządzania po 2. wiedziałbyś, że to, że autorka podziekowała za komentarze wcale nie oznacza, że nikt już więcej nie może wyrazić swojej opinii po 3. nie czytam zasadniczo komentarzy takich typów jak Ty, które zasadniczo nic nie wnoszą, odpisuję zazwyczja na główny wątek autorki nie chcąc sugerowac się komentarzami pod.

Gość nieprawdziwa z
no dobra, jestes chora nie ma w twym glosie litosci :)

Gość nieprawdziwa z
to co piszesz, wynika z Twojego doświadczenia sure pamietam topik zawsze szczerego opisujacy przyjaciela narzucajacego sie z bukietami :) wtedy mial 12 lat wiec teraz jest chyba starszy :)

autorko, docen lepiej to, ze jeszcze nie dostalas tekstu w postaci na przyklad takiej: jesli masz takie obiekcje do, jak to nazywasz, konsumpcyjnego spojrzenia na relacje, to jakim cudem ukrywasz przed mezem swoje zupelnie nieznaczace i calkowicie bezpieczne relacje ze swoim prawdziwym przyjacielem? aaa bo maz moglby sobie pomyslec nie wiadomo co a ty przeciez nic z tych rzeczy tak?

Gość nieprawdziwa z
luska!

Gość Na parapecie
:)

Gość nieprawdziwa z
konsumpcyjnego spojrzenia na relacje bukiet dopiero zjedzony staje sie konsumpcja

W Twoich ustach to brzmi dziwnie chamsko, ale faktycznie tak to wyglada. a prawda jest taka,że prawdziwych przyjaciół poznaje sie w biedzie.

Gość nieprawdziwa z
i ma swoja szklarnie! jeszcze chwila i bedziesz przekwalifikowany :)

W Twoich ustach to brzmi dziwnie chamsko, ale faktycznie tak to wyglada. a prawda jest taka,że prawdziwych przyjaciół poznaje sie w biedzie. zastanow sie lepiej jak to wyglada w oczach twojego meza, i kto tu komu moglby biedy napytac

Gość nieprawdziwa z
zmanierr, od kiedy wolisz kwiatki od sushi? od kiedy do suszi dodales kotleta :p autorko obydwoje poprawiacie sobie samopoczucie kosztem partnerow zenujace ale widocznie funkcjonalne :)

No dobra. A co jesli mąz spotyka sie z grupa przyjaciół z dawnej klasy ( w której pełno kobiet ). Na naszej klasie widze opisy, jaki to on jest super i jak sie zmienił od szkoły itd , potem. Ja nie szaleje, bo wierze mu i wiem, że to po prostu jest dla niego miłe i koniec. Dla mnie tez takie relacje sa do przyjęcia. Dla Was nie? To co, nic nie wolno gdy sie jest mezatka. Za chwile będe bała sie listonosza i pana w kiosku przez takie opinie. Bo jak ktos jest miły to od razu napewno zakochany. Moż etez tak być, ale nie uogólniajmy

Gość nieprawdziwa z
Moze Ty naprawde jestes na L4? cholera a to tu nie trzeba pisac z pracy? ;)

autorko, przypominam, nie chce cie atakowac ale zastanow sie przed czym sie bronisz? przed prawda? przypominam ci twoj wpis: i oboje wiemy,że gdyby nas nasze połówki zobaczyły, to ... dramat. nie brnij dalej bo nie masz szans

Autorko - trzymasz w tajemnicy fakt, że dostajesz kwiaty od przyjaciela. Jakaś przyczyna tego jest. Czujesz, że coś jest nie tak.

Zawsze szczery - dobra - niech będzie na Twoim. jestem paskudna bo rozmawiam z facetami, a oni mnie lubią. Kobiety zazdroszcza a faceci chca przelecieć i ... ide do domu i juz nie wyjde.Dziekuje

jestem paskudna bo rozmawiam z facetami, a oni mnie lubią. nie, jestes paskudna bo chcesz mi teraz wmowic, ze czarne jest biale:-) przeciez doskonale wiesz, ze nie chodzi o rozmowy tylko o kwiaty, tajemnice i dreszczyk emocji, wiec przestan juz pierdzielic, przypomnij sobie co napisalas wczesniej i polej sie zimna woda :-)