Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość candymenka

POMZOCIE OKROPNY BOL PECHERZ CEWKA I WOGOLE HEELP

Polecane posty

Gość farmacutka prawdziwa
sumamed jest - chyba jesteś kiepską farmaceutką skoro nie znasz innych wskazań do stosowania azytromycyn!!!!!!!!! jednym z nich jest zapalenie cewki moczowej!!! nie znasz też dawkowania w powyższym przypadku! 1000mg czyli dwie tabl jednorazowo i przez pięć dni 500mg. i antybiotyki z grupy azytromycyn przyjmuje się 30 minut przed lub 2 godz po posiłku żeby nie zmniejszać biodostępności

Gość candymenka
dziewczyny to jak w koncu jest?? :(

Gość candymenka
farmaceutko prawdziwa w takim razie czemu po tym sumamedzie tak boli?? chyab to powinno zabic bakterie?? hm

Gość farmacutka prawdziwa
ja w odróżnieniu od koleżanki wypowiadającej się na początku nie podejmuję się leczenia... jestem farmaceutką i moja praca polega na realizowaniu recept i wydawaniu leków.... ale dawkowania i wskazania muszę mieć w jednym palcu... i antybiotyk, który dostałaś jak najbardziej jest na zapalenie cewki moczowej... musisz iść do lekarza...

Gość candymenka
no jest a dostalam po nim najgorszegpo ataku w zyciu;/

Gość candymenka
bo ja juz nic z tego nie kumam

Gość hehehahahihi
i na to nikt juz dziewczynie nie umie odpowedziec

Gość candymenka
no to rozkladam rece :(

ja nie chodzilam do lekarza z zapaleniem pęcherza moczowego. Miałam tylko 2 razy w życiu, raz przez 24h a następny przez ok 11h Piłam mnóstwo wody z wycisnietym sokiem z cytryny, wlewałam np 2cytryny na 1,5litra wody, dobry jest tez naturalny sok zurawinowy-żurawiny sa bogatym źródłem kwasuhipurowego, który zapobiega przyleganiu bakterii do ścian pecherza. Jesli masz zapalenie pecherza lepiej nie jedz cukru, niczego słodzonego- sa świetna pozywka dla bakterii. Jedz duzo jogurtów naturalnych

Gość pimpum..
jak sie czujesz?

Gość ....finka
Najszybciej pomoga nasiadowki na skrzypie......................

Gość Martuus912
Witam Was Kobietki. Przechodziłam dokładnie to samo.. przed 4 lata męczyłam sie z tym okropnym bólem, ciągłe wizyty u lekarzy, gdzie żaden nie miał pojęcia jak mi pomóc, i ich odpowiedzi brzmiały "Jest Pani zdrowa, wyniki dobre." Odważyłam sie i pojechałam do Austrii do znajomych, gdzie tu poszłam się zbadać do Pani Ginekolog. Co się okazało mam grzybice pochwy i to powoduje okropny ból, objawy mogą być zwiazane z pęcherzem i takimi jakie własnie my mamy. W Polsce żaden lekarz, nie pomyśłał o tym, by pobrać wymas, odwrócić się do mikroskopu i to przejrzeć, Ta Pani własnie tak zrobiła i powiedziała "Nic dziwnego, grzybica pochwy". W ciągu pół godziny dowiedziałam się co mi dolega, po 4 latach.. Grzybica jest do wyleczenia, wystarczą dobre antybiotyki. Jeśli mogłam komuś pomóc, bardzo się cieszę, mam nadzieję, że za niedługo i Wy bedziecie szczęsliwe. !!!! Całuje wszystkie cierpiące na tę okrutną i męczącą "chorobe".