Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezor_ientow_ana

"rybka" w brzuchu

Polecane posty

Gość zdezor_ientow_ana

wiem, że pewnie mi powiecie że to głupota, wariuję, albo sobie coś wmawiam albo po prostu mi się wydaje, ale pozwólcie że wytłumaczę o co mi chodzi :D 5 dni temu dostałam @, czyli w sumie juz się skończyła. była normalna, krwawa. to raczej wyklucza ciążę. nie mam problemów z układem pokarmowym, jelitami, żadnej biegunki itd itd. a jednak... odczuwam od jakichs 3-4 dni, głównie wieczorem ale w ciągu dnia przy siedzeniu czy leżeniu też, jakieś dziwne uczucie w brzuchu, tzn w miejscu gdzie powinien i mam nadzieję jest :D lewy jajnik. tak jakby tam była rybka i się trzepotała co jakiś czas... to głupie wiem... ale jednak kiedy leżę wieczorem w łóżku i ta "rybka" daje o sobie znać przez np godzinę w częstotliwości co 3 minuty czuję się dziwnie. porównuję to troszkę to takiego mimowolnego skurczu powieki ale to jednak jest WE MNIE, W ŚRODKU. o co chodzi? jest mi głupio iść z tym do lekarza bo to niby nie problem, a co miałabym powiedzieć?? że mi się coś rusza w środku? sama widzę że to brzmi idiotycznie ale proszę o pomoc jeżeli któraś z was tak miała...

Gość zdezor_ientow_anaaaaaa
proszę odpowiedzcie mi bo ja zupełnie nie wiem o co chodzi...

Gość my tym bardziej
:o

Gość hmmmmh...
idź do lekarz niech Ci zrobi USG

Gość zdezorientow_ana
może ktoś jeszcze się wypowie?

Ale co myslisz,ze to jest ciaza? Na pewno nie,za wczesnie i ruchy dziecka to nie jest trzepotanie:) Idz do lekarza i wytlumacz o co chodzi,na pewno cie nie wysmieje.

Gość czy czy czy czy
rybka trzepotala :D:D:D dobre ;) usmialam sie z tego :D

Gość niddka
ciekawe ile masz lat 14??

Gość deckd
czemu od razu sugerujesz ze jest małolatą?? ja mam 21 lat a tez cos takiego mialam:) ale to był żołądek

Gość zdezorientow_anaa
mam 23 lata. zresztą co ma do tego mój wiek? powiedziałam już że nie sądzę żeby to była ciaża ale jednak staram się o dziecko od 8 miesięcy i trzepotanie mam w miejscu lewego jajnika, dlatego też pisze na tym forum, bo szczerze mówiąc nie wiem o co w tym wszystkim chodzi.

No ja tez nie wiem,ale wybralabym sie do lekarza na twoim miejscu,jesli cie to tak niepokoi.

Gość niddka
ruchy dziecka czuje sie od ok 16tyg

to ruchy robaczkowe jelit albo jajnika to normalne fachowo nazywa sie to perystaltyka jajnika lub jelit mozesz byc spokojna poza tym ciaza w jajniku tylko pozamaciczna i ne ma szans zeby rozwinela nsie tak bardzo zebys czula ruchy predzej peknie jajnik.

Gość mucka pilczka...
gazy,musisz sie wypierdziec pozadnie