Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paśśśśśśśśśśśka

czy ja za wolno chudne dlaczego ??

Polecane posty

Gość paśśśśśśśśśśśka

jestem na diecie 1200 kcl od 15 lutego i tylko 6 kg :( dlaczego tak mało nie mam już siły dieta ustalona przez dietetyka więc napewno dobra grzechów było mało kawalek pizzy szarlotki jakaś kola lody ale to było tylko jednorazowo już naprawde nie moge od miesiąca schudłam tylko kilo a ostatnio mega zastuj

Gość paśśśśśśśśśśśka
upup

Gość hmmmmmmmmmmaaa
Jesz za mało, spowolniłaś metabolizm.

Gość paśśśśśśśśśśśka
jem 6 posilków w granicach od 1200 do 1400 kcl a moje zapotrzebowanie około 1860 więc chyba nie tak mało dieta jest ok jem zdrowo smacznie itp a jednak

ale Ty nie chudniesz za wolno,prawidłowo w ciągu miesiąca waga powinna spaść o ok. 2 kg. (prawidłowo tzn. zdrowo i bez negatywnych skutków dla organizmu) Jeśli wolniej chudniesz to skóra ma więcej czasu żeby się po rościągnięciu zregenerować- tj. żeby nie wisiała tu i ówdzie i brzydko wyglądała. Ja od stycznia schudłam 11 kg. i nie uważam że to za mało.

ja też mam dietę przez dietetyka ułożoną i powiem Ci tak: w ciągu pierwsztch 2-óch miesięcy spadło ok 5-6 kg. później waga stanęła ale z obwodu leciało. Tak jest że organizm musi przywyknąć do zmiany w żywieniu więc bez nerwa. Dalej stosuj dietę i chudnij wolno-ale zdrowo!! Powodzenia :)

Jak dla mnie 6 kg od połowy lutego to jest całkiem dobrze. Lepiej jest chudnąć wolno - zdrowie i skóra nie obwiśnie.. Często jest tak, że po jakimś czasie jest zastój, organizm sie przystosowuje, należy to przeczekać i dalej robić swoje, a za jakiś czas znowu ruszy. Jeśli chcesz, by ruszyło szybciej, dołącz jakis sport. Z tego, co wiem diety układane przez dietetyków nastawione są właśnie na wolniejsze chudnięcie.

Gość Koko_30_wiosna
Uczulona a co tam ciekawego Ci zaproponował dietetyk ? Możesz napisać jakieś menu ? Ile schudłaś ? Ćwiczysz coś ?

jak chcesz to mogę Ci swoją dietę na maila przesłać :) a co tam ciekawego? Wszystko!! ;) Zresztą sama zobaczysz. A czy sport uprawiam? Niestety nie bo albo nie mam czasu albo zwyczajnie mi sie nie chce,ale mam ambitny plan chodzić na basen bo jest to jedyny rodzaj ćwiczeń który mi odpowiada i który mi sie nie nudzi :P

Gość paśśśśśśśśśśśka
pocieszyłyście mnie troche laski :) co do dietki chetnie to moj adres slubna12345@interia.pl

Gość Koko_30_wiosna
Ale działa ta dieta na Ciebie ? Z jakiej wagi startowałaś i ile zrzuciłaś ? Mój adres :piwl@wp.pl\ Dziękuję bardzo.:)

Gość alalunchy
hej, mogłabyś dać jakiś przykładowy jadłospis?? jak coś to dam maila: liczbapi@o2.pl

sorki dziewczyny że dopiero teraz ale w pracy siedzę i przez chwilę nawet miałam co robić :) startowałam z wagi 85 i zaczęłam w styczniu. Teraz jest 73,2 kg :) zaraz dietę wyślę każdej z Was,moment :)

dziewczyny takie ogólne zasady: godziny posiłków: I śniadanie 7-8 II śniadanie 10-11 Obiad koło 13-14 Podwieczorek 16 Kolacja 18 jemy najpóźniej 3 godziny przed snem jeśli już pijemy piwo to jedno na dzień ale max 3 w tyg. Powodzenia :) Jak będziecie miały jakieś pytania to na maila bo ja już do domku zmykam,papa

Gość Koko_30_wiosna
Gratuluję spadku wagi :)

Gość angel25
Ja odchudzam się od marca - startowałam z wagą 97,7 (po ciąży) w ciąży ogólnie przybrałam 25kg. Najpierw zaczełam jeść zdrowo czyli nic smażonego, prawie zero cukru, dużo piłam herbaty zielonej, czerwonej stosowałam suplementy diety - które wspomagały moje odchudzanie, Później zaczełam liczyć kacl i zamykałam się maksymalnie 1200kcal ale przeważnie 1000, Siedze w domu z dzidzią więc nie potrzebuje na pewno więcej. Lecz ostatnio od dwóch tyg waga nie spada mi w dół - ogólnie zrzuciłam 7kg- ale teraz stop i ostatnio się załamałam - i zaczełam znowu się obżerać - w obwodach spada - ale jak widze ciągle tą samą wage to mnie szlak trafiał i się poddałam. Ale ide do dietetyczki pierwszy raz w życiu we wtorek i znowu zaczne z tym walczyć. ćWICZĘ 2 razy w tyg aerobik i tak sama dla siebie w domu jak mam chwile. Poprostu brakło mi cierpliwości i wytrwałości. Maskra.

Gość Trener Wellness
Zapraszam na bezpłatny e-kurs ,,Zdrowa Rodzina- Indywidualny Program Ochrony Zdrowia". Można się na niego zapisać na stronie www.1-szy.net/ambasadazdrowia Polecam również moją stronę www.ambasadazdrowia.mycali.biz Razem możemy osiągnąć wspaniałe rezultaty,nauczyć się nowych nawyków żywieniowych,osiągnąć idealną wagę,wyglądać i czuć się wspaniale.

przecież miałaś wyniki- leciało z obwodów. na to właśnie ludzie zwracają uwagę jak Cie widzą. nikt nie powie, że chyba schudłaś 2,3 kg. tylko że szczuplej wyglądasz. jak zastępujesz tłuszcz mięśniami to robisz sie szczuplejsza, ale waga się nie zmienia bo mięśnie ważą więcej niż tłuszcz ale zajmują mniej miejsca.