Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

o chryste panie /

Jestem diabelnie niefotogeniczna

Polecane posty

Gość też nie rozumiem
że taka piękność jak ja tak źle wychodzi na zdjęciach. Chyba jakieś aparaty fotograficzne mają felerne, czy co......

Gość koorwa mać
mam to samo, już nie wiem czy się z tego śmiać, czy płakać :o

wiecie co..im bardziej sie staram tym gorzej wychodzę. Mam pare ładnych ale kurna.. czasem taki ryj zrobie że wstyd mi... :O Nie wstawie zdjęcia, wole pozostać anonimowa ;p

nie rozumiem do czego ta aluzja ma nawiązywać ponieważ ja po prostu nie chcę żeby moję zdjęcie oglądali ludzie niekoniecznie zdrowi umysłowo którzy przebywają na kafe. A topik założyłam bo patrze na zdjęcia koleżanki i jej zazdroszczę :(

Gość kilopp
jesli ktos wychodzi dobrze na zdjeciu tylko wtedy kiedy za obiektywem stoi profesjonalista albo hobbysta z dobrym sprzetem, to raczej nie jest on fotogeniczny. Fotogeniczna osoba wychodzie prawie zawsze dobrze na zdjeciach, a czesto nawet lepiej niz w rzeczywistosci, obojetnie czy to zdjecia ustawiane, czy z zaskoczenia, robione dobrym sprzetem czy bublem.

Gość alicja12345
też jestem nie zbyt fotogeniczna. Na niektórych zdjęciach wychodzę okropnie np mam ładne zeby a wychodzą jakieś takie długie i cienkie, cera też wychodzi inna i wogóle twarz. na każdym zdjęciu wychodzę inaczej jak nie ja. Niektóre się udadzą ale chyba nie mam takiego zdjęcia co bym wyglądała na nim lepiej niż w rzeczywistości. Nawet umawiałam sie z facetami z netu to mówili ,że nie sądzili ,że będe taka ładna , że rzeczywistośc przerosła oczekiwania itd. W naturze uchodzę za ładną na zdjęciach różnie wychodzę. zdjęcia jednak nie zawsze oddaje rzeczywistość

Oj belzebubie ;P Ale w sumie nie fotogeniczność to jest problem... wstydze sie jakichs grupowych zdjec bo kazdy wyjdzie smiesznie a ja jak zwykle zalosnie...