Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weirdooo

problem z mężczyzną

Polecane posty

Gość weirdooo

dorosły facet który kończy studia jest dla siostry jakby... "drugim mężem" ? Czy to normalne? Jego siostra chciała nawet, żeby się do niej przeprowadził pomagać z dziećmi!! Mój facet wozi siostrę do ginekologa, załatwia sprawy, jeździ na zakupy, pomaga, bawi się z dzieckiem.. A mąż jego siostry jeździ sobie z kumplami na weekendy, bawi się, choć wiem że mógłby zostać w domu z żoną i dziećmi. Dlaczego mój facet robi za "drugiego męża"? a co z jego życiem? Czy to nie czas na to aby sam sobie zaczął radzić w życiu, jakoś dążyć do spełniania własnych marzeń? proszę o opinie.. Powiedzieć mu co o tym myślę? czy lepiej zachować dla siebie .. ?

Gość Ona 2222
Patologia... A co on sam o tym sądzi?

Gość weirdooo
nie zwracajcie na mnie uwagi, jestem tylko chora na zazdrość larwa :classic_cool:

Gość tumekkkkkk
Ja na Twoim miejscu porozmawiałbym szczerze. Zrozumiałbym jeśli siostra byłaby sama z dziećmi. Wtedy to nic dziwnego, że brat chce pomóc. Ty powinnaś być najważniejsza teraz dla niego, a dopiero siostra, o którą ma kto dbać. Ale to tylko moje zdanie.

Gość weirdooo
Zawsze szczery - co z jego życiem - nie wiem. Kończy studia, nie myśli o pracy, mieszka z rodzicami.. Nie żeby mi zależało na tym żeby zaczął zarabiać. Tylko dlaczego nie bierze się za siebie a robi za męża siostry i wykręca się brakiem czasu na pracę czy cokolwiek innego? Co z moim życiem - staram się isć do przodu, nie wyobrażam sobie mieszkać z rodzicami w wieku 24 lat dlatego działam. A on?- nie.. ;/ Ona 2222 Co on o tym sądzi... Hm, boję się powiedzieć mu co myślę - że jest "drugim mężem" jego siostry. Wiecie, ta "duma" facetów... nie należę do jego rodziny więc co mam do gadania.. ;/

Gość Ona 2222
ale to nie zadna ujma powiedziec mu co o tym sadzisz, pozniej bedzie jeszcze gorzej, od poczatku trzeba zaznaczac swioje granice, tu chodzi o Twoja przyszlosc. Chcesz tak cale zycie?

Gość weirdooo
Ona 2222 może masz rację, trzeba rozmów. tylko oby ta rozmowy przyniosły dobre owoce

Gość Ona 2222
No wlasnie, jak teraz nie pogadasz, to pozniej owoce beda złe..