Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja/

dlaczego jak facet(np ja) woli spędzać czas z kobietami,koleżankami niż kumplami

Polecane posty

Gość znaczy
ze ty jestes normalny a inni ci zazdroszcza! :)

Myślę ,że jesteś bardziej wrażliwy może byłeś wychowywany wśród kobiet? kilka sióstr ?? albo po prostu boisz się odrzucenia przez kolegów więc wybierasz koleżanki.

a ja wolalam zawsze spedzac czas z facetami, kolegami itp - czesto kobiety poza mna mowily dziwne komentrze:)

nie mam siostr..mamełe w dzieciństwie nie ubierałą mnie w sukienki ani żaden facet mnie nie molestował itp..po prostu chodzi o to że fascynuje mnie życie, zachowanie, sposób myślenia kobiet :classic_cool: a mężczyźni sa prości i nudni. tzn wiadomo napić się, pograć w piłkę itp ale tak to nuda.

no ciężko mieć faceta z którym jestem a fascynuje się różnorodnością kobiet, ich wdziękami i zapachami wiem że to wspaniałe ale jako mąż to chyba nie bardzo :-O

to zależy..czy w związku fascynuje sie taki koleś wyłącznie Tobą czy nie tylko:D mówie o samym fakcie że: 1. facet woli towarzystwo kobiet(koleżanek np w LO) niż kumpli - "z pewnościa ciota"(nie padają sugestie że pewnie je puka) 2. i gdy dziewczyna woli spędzać czas z kumplami zamaist koleżankami - "z pewnością dziwka, puszczalska" (nie padają sugestie że lesbijka) dla mnie to dziwny mechanizm reakcji otoczenia. zazdrość? hm no może..

Gość jhgfdxgchjk
zamknij sie downie:o jestes ciotą🖐️

niestey tak to jest w przyrodzie wsrod samocow:P no ale mi to nie przeszkadza ..przewaznie ludzie mysla ze taki facet jest malo meski

bo tak wolisz... co w tym dziwnego ? ja tez mam takiego kolega... ale on jest wlasnie ciota ;p ale ogolnie jest lubiany przez dziewczyny a przez mezczyzn to juz gorzej ;p ale jemu to pasuje i jest git ;)

:D ale jakie to by bylo zycie na kafe bez pomaranczek:D to przeciez nasz drugie ja wychodzi, swoja droga nawet nie zdajesz sobie sprawy ile pomaranczek mnei przesladowalo i jakos dalej zyje:P

ze swojego doswiadczenia powiem, ze zrobilam sie bardzo tolerancyjna, a to dlatego ze woloko na codzien widze ludzi z roznych narodowosci, geji itd i takie cos jak kolegowanie sie z dziewczynami przez faceta nie robi dla mnei najmneijszej roznicy, jedynie mozna powiedziec ze pewnie facet taki jest bardziej wrazliwszy niz sterotypowy samiec alfa:p

no nie konieczne musi być wrażliwy. może mieć w tym np ukrytą strategie - przebywanie wśró kbiet pozwala lepiej je poznac, gdy zaczną traktować go jak "przyjaciółkę" dwie się wiele ciekawych rzeczy apropo sposobu zachowania, myślenia itd. zdobyta w ten sposób wiedza może okazać się bezcenna w przyszłości.. lub też przebywając w gronie kobiet liczy że zwiększa się jego szansa na darmowe ruchanko...

hehe no dobra strategia :D:D ja tez mam w wiekszosci przyjaciol odmiennej plci poniewaz bardzo czesto kolezanki bywaja zazdrosne i maja te swoje dziwne "schizy" no a facet jest prosty i nawet jak chcesz sie cos doradzic to ci mowi prostym jezykiem i prosto z mostu o i o to chodzi

ale moi znajomi to mieszane towarzystwo wiec nie ma z tym problemu:P jedynei chcialam powiedizec ze moj naj przyjaciel nie jest kobieta bo jakos baby mnie wkurzaja jesli chodzi o blizsze relacje, a mam wiele kolezanek zarowno jak i kolegow

Gość gość
Ja akurat wole towarzystwo kobiet. Dzięki temu szybko je rozgryzłem, dowiedziałem sie czego chcą, jak je poderwać i utrzymać przy sobie. Łatwo mi było wyhaczyć spośród nich fajna laske

Gość gość
Też wole kumplować się z laskami i co? Mam 25 lat i nadal prawik

Gość gość
Ja zawsze kumplowałem się z dziewczynami ale to raczej dla tego że jestem dość próżny a w kobiecym towarzystwie zawsze znajdowała się jakaś, której się dodobałem i mnie podrywała